Πολιτική

Απίστευτη απάντηση Κούλογλου στην οποία παρομοιάζει την κυβέρνηση με τους δολοφόνους του Charlie Hebdo

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου στην προσπάθειά του να δικαιολογηθεί για τις πρόσφατες αναρτήσεις του έκανε μια δήλωση στην οποία αναφέρει ότι στόχος των επικρίσεων που δέχθηκε δεν ήταν ο ίδιος αλλά η ανεξάρτητη και πλήρης κάλυψη των εξελίξεων της πανδημίας από την ιστοσελίδα tvxs.

Ακόμα συνεχίζει και λέει ότι «Οι προηγούμενοι που το έκαναν αυτό ήταν κάποιοι τύποι που δολοφόνησαν τη συντακτική επιτροπή του Charlie Hebdo».

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Κούλογλου

«Ο στόχος φυσικά δεν είμαι εγώ, είναι η ανεξάρτητη και πλήρης κάλυψη -και με χιούμορ, το χρειαζόμαστε πολύ- των εξελίξεων της πανδημίας από το Tvxs. Καταλαβαίνω πάντως τη ΝΔ. Στην αγωνιώδη προσπάθεια της να χειραγωγήσει την ειδησεογραφία, προσπαθεί να λογοκρίνει και τις γελοιογραφίες. Οι προηγούμενοι που το έκαναν αυτό ήταν κάποιοι τύποι που δολοφόνησαν τη συντακτική επιτροπή του Charlie Hebdo.

Συστήνω ανεπιφύλακτα στην κυβέρνηση να πάψει να ασχολείται με τις γελοιογραφίες, σπαταλώντας το χρόνο που της έδωσαν οι πολίτες με την υπεύθυνη στάση τους. Να φροντίσει την οχύρωση του δημόσιου συστήματος υγείας εφαρμόζοντας επιτέλους τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας,  τη στιγμή που οι νοσηλευτές στο νοσοκομείο της Χαλκίδας καλούνται να φτιάξουν αυτοσχέδιες μάσκες. Και να οχυρώσει τη κοινωνία, για την οποία έχει πάρει τα πιο τσιγκούνικα μέτρα σε όλη την Ευρώπη».

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa