Παρασκηνιακά

Απίστευτη «διαρροή»: Πρώην στενός συνεργάτης του Τσίπρα στο… Επικρατείας του Βαρουφάκη

Το ΜέΡΑ25 συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει 7ης Ιουλίου με τις δημοσκοπήσεις να δείχνουν ότι έχει σοβαρές πιθανότητες εισόδου στη Βουλή.

Από την προηγούμενη εβδομάδα το κόμμα ανακοίνωσε με ένα βίντεο του Γιάνη Βαρουφάκη και της Σοφίας Σακοράφα, τους πρώτους έξι του ψηφοδελτίου Επικρατείας.

Τη Δευτέρα, με νέα ανακοίνωση το ΜέΡΑ25 πληροφορεί ότι στην έβδομη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας θα βρίσκεται ο Αλέξανδρος Μπίστης.

Πρόκειται για πρώην στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος βρισκόταν πολύ κοντά στον Αλέξη Τσίπρα όταν ο πρωθυπουργός έκανε τα πρώτα του βήματα, αρχικά στην «Ανοιχτή Πόλη» και αργότερα στην ηγεσία του Συνασπισμού.

Βρέθηκε για αρκετά χρόνια στο στενό περιβάλλον του κ. Τσίπρα και αποχώρησε τον Ιούλιο του 2015. Από τον Οκτώβριο του 2018 ζει στη Σύρο και εργάζεται στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΠΕΠ Ν. Αιγαίου.

Από τον Μάρτιο 2019 εκπονεί διδακτορική διατριβή στο ΑΠΘ με θέμα «Νέες μορφές συλλογικής οργάνωσης στη μεταδημοκρατία», ενώ παράλληλα αρθρογραφεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

  

 

 

Karfitsa