Κοινωνία

Απίστευτη εξέλιξη! Πήγε να κόψει τα δάχτυλά του για να τα προσφέρει στον 21χρονο που τα έχασε

Μια απίστευτη ιστορία εξελίχθηκε στην Κρήτη μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε 21χρονος, ο οποίος έχασε τα τέσσερα δάχτυλά του σε μηχανή του κιμά.

Πρωταγωνιστής της ιστορίας, που έγινε χθες το απόγευμα στην Αμμουδάρα, ήταν άνδρας ηλικίας περίπου 45 ετών. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος μένει σε κάποιο παράπηγμα που του έχει παραχωρηθεί στην περιοχή, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ.

Ο Δημήτρης, όπως είναι το όνομά του, μπήκε αιμόφυρτος σε τουριστικό κατάστημα της περιοχής και ζήτησε από τον ιδιοκτήτη Γιάννη Στάθη, τον οποίο και γνώριζε, να τον μεταφέρει στο Βενιζέλειο. Είχε δεμένη την παλάμη του που αιμορραγούσε.

Για να τα προσφέρει!

Ο ίδιος είπε στον έντρομο ιδιοκτήτη του καταστήματος ότι είχε κόψει τα τέσσερα δάκτυλα του για να τα προσφέρει σε κάποιο φίλο του (σ.σ. προφανώς τον 21χρονο), ο οποίος ακρωτηριάστηκε σε ατύχημα που είχε πάνω στην εργασία του!

Ο εμβρόντητος ιδιοκτήτης, σύμφωνα με την εφημερίδα, ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου έφθασε άμεσα στην περιοχή, παραλαμβάνοντας τον άνδρα που είχε αυτοτραυματιστεί.

Το πλήρωμα του ασθενοφόρου επιβεβαίωσε στον ιδιοκτήτη του καταστήματος τον τραυματισμό των δακτύλων του 45χρονου άνδρα, ο οποίος και νοσηλεύεται, με τους γιατρούς να προσπαθούν να συγκολλήσουν τα δάκτυλά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος άνδρας, που κατάγεται από την Αθήνα, είναι τα τελευταία χρόνια σε
διάσταση με τη σύζυγο, που ζει στην ενδοχώρα του Ηρακλείου και έχει δύο παιδιά που σπουδάζουν.

Κάτοικοι της περιοχής που τον γνωρίζουν μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για τις ευαισθησίες του με τους ανθρώπους, το περιβάλλον και τη θάλασσα και την ιδιότυπη ζωή που έχει επιλέξει, πάντα χωρίς να βλάπτει κανένα.

Οι πληροφορίες του cretapost.gr αναφέρουν ότι ο 45χρονος αυτοτραυματίστηκε με μπαλτά!

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa