Αθλητικά

Απίστευτη καταγγελία από γονείς αθλήτριας για μαστροπεία και κακοποιήσεις στην Ομοσπονδία Πάλης

Δεν έχουν τελειωμό απ’ ότι φαίνεται οι καταγγελίες για κακοποίηση στο χώρο του αθλητισμού καθώς νέα στοιχεία που παραπέμπουν σε δράση οργανωμένου κυκλώματος περιλαμβάνονται στο υπόμνημα που κατέθεσαν στον Αθλητικό Εισαγγελέα οι γονείς νεαρής αθλήτριας πάλης.

Σύμφωνα με την καταγγελία η αθλήτρια σε ηλικία δώδεκα ετών κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον προπονητή της. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο υπόμνημα περιγράφονται περιστατικά που θα μπορούσαν να στοιχειοθετήσουν αδικήματα όπως εγκληματική οργάνωση, μαστροπεία και κατάχρηση εξουσίας και αφορούν πρόσωπα που ανήκαν σε προηγούμενες διοικήσεις της Ομοσπονδίας Πάλης, αλλά μέχρι και σήμερα φέρονται να έχουν επιρροή σε πρόσωπα και καταστάσεις εντός του αθλήματος.

Παράλληλα, προτείνουν πέντε μάρτυρες οι οποίοι μπορούν να εισφέρουν νέα στοιχεία για το τι συνέβαινε στο χώρο της πάλης. Ένας εξ αυτών μάλιστα είναι προπονητής και φέρεται να παραδέχεται ότι εξωθήθηκε σε μαστροπεία.
Οι γονείς της αθλήτριας αναφέρονται και στα όσα υπέστη η κόρη τους σε ηλικία 12 ετών το 2017. Για την υπόθεση αυτή έχει ήδη καταδικαστεί σε κάθειρξη 12 ετών ο προπονητής της για αποπλάνηση ανηλίκου και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, ενώ εκκρεμεί το δευτεροβάθμιο δικαστήριο.

Για όλες αυτές τις καταγγελίες ο αθλητικός εισαγγελέας διεξάγει έρευνα προκειμένου να διερευνηθούν όλες οι προεκτάσεις.

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa