Κοινωνία Περιφέρειες - Δήμοι

Απίστευτο περιστατικό – Φωτιστικό έπεσε στο κεφάλι δημάρχου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο δήμαρχος των Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας μιλούσε σε εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας, αλλά αποδείχθηκε άτυχος αφού στάθηκε κάτω από το πιο ακατάλληλο σημείο.

Τι συνέβη; Ο δήμαρχος Ιωαννίνων έχει πάρει τη θέση του μπροστά στην πρωτοχρονιάτικη πίτα που έφερε φίλους και συνεργάτες στην ίδια αίθουσα στο Κουτσελιό και βγάζει λόγο πριν την κοπή, μιλώντας για τον ρόλο και το έργο των Πολιτιστικών Συλλόγων. Όλα κυλούν μέσα σε ευχάριστο και ζεστό κλίμα.

Μέχρι τη στιγμή που το προστατευτικό του φωτιστικού φεύγει από το ταβάνι και καταλήγει αρχικά στο κεφάλι του δημάρχου και εν συνεχεία στο πάτωμα! Ο Θωμάς Μπέγκας αιφνιδιάστηκε, όπως και όλοι οι παρευρισκόμενοι αλλά από τη στιγμή που δεν σημειώθηκε τραυματισμός, όλοι αντιμετώπισαν το συμβάν με χιούμορ.

«Μου θύμισε ταινία του Βέγγου», έλεγαν κάποιοι μετά το τέλος της περιπέτειας του δημάρχου. Ο ίδιος ανακουφισμένος συνέχισε με την κοπή πίτας, αλλά σίγουρα θα του μείνει αξέχαστη. Ο κύριος Μπέγκας δεν έχασε την καλή του διάθεση και επισκέφθηκε τα «πηγαδάκια» που είχαν στηθεί.

Δείτε το απίστευτο συμβάν:

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER