Κόσμος

Απίστευτο! Σκύλος κλέβει μασέλα και τη… φοράει!

Πώς να μην βιντεοσκοπήσει κανείς, όταν έχει κατοικίδια με τέτοιες δεξιότητες! Όπως για παράδειγμα η ιδιοκτήτρια του Μίλο.

Μίλο  είναι το όνομα του σκύλου που καταγράφηκε σε βίντεο με ένα τεχνητό χαμόγελο, που του πρόσφερε η ξένη μασέλα – της μητέρας της ιδιοκτήτριας συγκεκριμένα – αφού την έκλεψε από το συρτάρι στην κρεβατοκάμαρα.

Με τη χαρά της νεαρής ηλικίας – μόλις 8 μηνών – ο σκύλος καταφχαριστήθηκε το νέο του απόκτημα, όπως και η ιδιοκτήτριά του, Στέισι Όουεν, από το Λάντουντο της Ουαλίας, με τις σκανταλιές του κατοικιδίου της.

Το σκυλάκι τόσο πολύ ενθουσιάστηκε με τα νέα του δόντια που δεν ήθελε με τίποτα να του τα πάρει το αφεντικό του. Η Στέισι πάντως, δήλωσε πως ο σκύλος της πρόσφατα έμαθε να ανοίγει συρτάρια και προκαλεί ένα χάος τώρα που χρησιμοποιεί το νέο του ταλέντο για να κάνει αταξίες.

I AM DYINGGGGPLEASE EXCUSE MY LAUGHMilo and his antics are on Instagram + Facebook so follow for more"Milo and his mohawk"

Δημοσιεύτηκε από Stacie Jane Owen στις Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2020

 

«Αναρωτήθηκα γιατί ήταν τόσο ήσυχος και τον βρήκα στην κρεβατοκάμαρα με την παλιά μασέλα της μαμάς μου» είπε η κοπέλα. «Του αρέσει να κρατά πράγματα στο στόμα του, νιώθει πολύ περήφανος όταν έχει κάτι. Κάθε φορά που βγαίνουμε βόλτα, πάντα φέρνει κάτι στο σπίτι».

 

Ένα παρόμοιο περιστατικό είχε σημειωθεί και πέρυσι, στην Βραζιλία, όταν η ιδιοκτήτρια ενός σκύλου, άφησε το ζώο της για λίγες ώρες στο σπίτι της γιαγιάς της, με τον χαριτωμένο σκύλο να κλέβει την μασέλα της ενώ όλοι την έψαχναν για ώρες.

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER