Οικονομία

Απίστευτο! Στελέχη εισπρακτικών διευκολύνουν με το… αζημίωτο στρατηγικούς κακοπληρωτές!

Μια πολύ περιεργη πληροφορία έχει φτάσει σε εισαγγελικά γραφεία. Σύμφωνα με αυτήν, κορυφαία στελέχη εταιρειών και funds που διαχειρίζονται κόκκινα δάνεια στην Ελλάδα, ζητούν από επιχειρηματίες που έχουν δάνεια πολλών εκατομμυρίων ευρώ, να τους τα καθυστερήσουν με το… αζημίωτο για να μην προχωρήσουν οι διαδικασίες κατασχέσεων σε βάρος τους!

Η πληροφορία είναι πολύ σοβαρή, όπως έχει ενημερωθεί το Fimotro και αφορά γνωστό επιχειρηματία, από τον οποίο στελέχη πολύ γνωστής εταιρείας διαχείρισης κόκκινων δανείων ζήτησαν χρήματα για να καθυστερήσουν την αποπληρωμή του δανείου του! Μάλιστα στην διευκόλυνση που του προτάθηκε, συμπεριλαμβάνεται η διετής καθυστέρηση στην ρύθμιση του δανείου το οποίο θα μπει στο… ψυγείο και δεν θα ενοχληθεί ξανά μέχρι το 2021 ο επιχειρηματίας!

Να σημειωθεί ότι η ΕΚΤ πιέζει τις εταιρείες και τις τράπεζες στην Ελλάδα να τρέξουν γρήγορα τα κόκκινα δάνεια, με αυτά τα περίεργα όμως που συμβαίνουν είναι λογικό όλα να πάνε πιο πίσω. Επίσης, είναι άγνωστο εάν μέχρι στιγμής έχει ενημερωθεί για την δραματική αυτή εξέλιξη ο διοικητής της ΤτΕ Γ. Στουρνάρας, πρέπει όμως να ενημερωθεί για να γνωρίζει τι ακριβώς γίνεται με αυτά τα δάνεια και ορισμένα στελέχη που εισπράττουν «μαύρα» εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Το θέμα έχει πολύ ψωμί και εάν κινηθούν γρήγορα οι δικαστικές αρχές θα έχουμε σημαντικές αποκαλύψεις…

πηγή: fimotro.gr

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa