Κοινωνία

Απίστευτο: Την ώρα που ψάχνουν τον Χριστοφοράκο εκείνος κάνει έξωση στον νοικάρη του!

Μπορεί για το ελληνικό Δημόσιο ο Μιχάλης Χριστοφοράκος να είναι άφαντος, παρά τις παραπομπές σε τρεις δίκες, αυτό, ωστόσο δεν τον εμποδίζει να διεκδικήσει οφειλόμενα ενοίκια και την έξωση του ενοικιαστή από διαμέρισμα που του ανήκει.

Σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής», ο νούμερο 1 φυγόδικος της χώρας κατέθεσε μέσω γνωστού δικηγορικού γραφείου αγωγή για μισθωτικές διαφορές στις 28 Δεκεμβρίου του 2016. Η αγωγή επρόκειτο να εκδικαστεί στις 23 Μαρτίου 2017 όμως δόθηκε αναβολή για τον Ιανουάριο του 2018.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, το εν λόγω διαμέρισμα πέρασε στην κυριότητα του Μιχάλη Χριστοφοράκου τον Ιούλιο του 2007, δηλαδή λίγους μήνες πριν από τη φυγή του από τη χώρα, όταν το αγόρασε έναντι 85.000 ευρώ, χαμηλότερα από την αντικειμενική του αξία εκείνη την εποχή, η οποία έφτανε τα 103.000 ευρώ.

Πρόκειται για διαμέρισμα 4ου ορόφου το οποίο αποτελείται από τέσσερα δωμάτια και έχει εμβαδόν 93 τμ. Μάλιστα, στο διαμέρισμα ανήκει κατά αποκλειστική χρήση και μια αποθήκη του δώματος της πολυκατοικίας, εμβαδού 6 τμ., ενώ όπως φαίνεται στο συμβόλαιο, το τίμημα κατέβαλε σε μετρητά στην πωλήτρια ο Μιχάλης Χριστοφοράκος ενώπιον της συμβολαιογράφου.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa