Αθλητικά

Απειλές κατά δημοσιογράφου μετά από ρεπορτάζ για το χρέος του Άρη

Μετά από ρεπορτάζ της εφημερίδας για το χρέος του ποδοσφαιρικού σωματείου του Αρη προς τη ΔΕΗ, ύψους 1,6 εκατ. ευρώ, άνθρωπος που παρουσιάστηκε ως ο Θόδωρος Καρυπίδης, τηλεφώνησε στον συντάκτη και τον απείλησε, σύμφωνα με κείμενο της Εφημερίδας των Συντακτών.

Όπως αναφέρεται από το μέσο, ο άνθρωπος αυτός ήταν εκτός εαυτού και μετά από βαρείς και χυδαίους χαρακτηρισμούς εναντίον της εφημερίδας, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Θα βρεις τον μπελά σου με τις μαλακίες που γράφεις, αν θέλω έρχομαι στο σπίτι σου».

«Η ελευθερία του Τύπου αποτελεί βασικό συστατικό της δημοκρατίας και η «Εφ.Συν.» ως ανεξάρτητη εφημερίδα τονίζει προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν υποκύπτει σε καμία μορφή πιέσεων, τραμπουκισμών και απειλών.

Δεν φοβόμαστε και δεν πρόκειται να φιμωθούμε από κανέναν. Συνεχίζουμε αταλάντευτοι στην κριτική του δημόσιου βίου, χωρίς καμιά εξάρτηση από πολιτικά, οικονομικά ή εκδοτικά συμφέροντα. Ο αριθμός του τηλεφώνου από το οποίο εκτοξεύτηκαν οι απειλές είναι στη διάθεση των αρμόδιων Αρχών και των δημοσιογραφικών ενώσεων», αναφέρει σε σχετική της ανακοίνωση η η «Εφ.Συν.» για το περιστατικό.

Πηγή: sdna.gr

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa