Κοινωνία Σε πρώτο πλάνο

Απεργιακό «μπλακ άουτ» σε όλη τη χώρα – Ποιοι συμμετέχουν

απεργία

Σε απεργιακό κλοιό θα κινηθεί  η χώρα την Τετάρτη  λόγω της 24ωρης απεργίας που αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Μέσα Μεταφοράς

Ταλαιπωρία περιμένει το επιβατικό κοινό των Μέσων Μεταφοράς.

Χειρόφρενο θα τραβήξουν τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ τα οποία θα κινούνται από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ ενώ την Πέμπτη 31 Μαΐου θα είναι ακινητοποιημένα όλη την ημέρα λόγω της 24ωρης απεργίας, που εξήγγειλαν οι εργαζόμενοί τους.

Οι εργαζόμενοι στο τραμ θα συμμετέχουν με στάση εργασίας και ως εκ τούτου το τραμ θα κινείται μεταξύ 9 το πρωί με 9 το βράδυ.

Σε ό,τι αφορά τα τρένα και τον προαστιακό σιδηρόδρομο δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο λόγω της 24ωρης απεργίας που εξήγγειλε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών.

Λόγω της απεργίας των σιδηροδρομικών δεν θα εκτελούνται τα δρομολόγια του μετρό στο τμήμα Δουκ. Πλακεντίας – Αεροδρόμιο.

Τα σωματεία εργαζομένων του μετρό αποφάσισαν να προχωρήσουν τελικά σε στάση εργασίας την Πέμπτη από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 21:00 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.

Λόγω της αυριανής στάσης εργασίας των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας, από τις 10:00 έως τις 13:00, θα υπάρξουν και ακυρώσεις σε πτήσεις.

Απεργία της ΠΝΟ

Επίσης, 24ωρη απεργία έχει κηρύξει η ΠΝΟ για τις 30 Μαΐου. Έτσι, τα πλοία θα είναι δεμένα στα λιμάνια όλη την ημέρα.

Τη συμμετοχή τους στην 24ωρη απεργία των ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ, με την κήρυξη 24ωρης απεργίας από τις 06.00 π.μ. της Τετάρτης 30 Μαΐου 2018 έως τις 06.00 π.μ. της Πέμπτης 31 Μαΐου 2018 σε όλα τα δημόσια και ιδιωτικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αποφάσισαν τα Διοικητικά Συμβούλια των συνεργαζόμενων ενώσεων στον χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ. 

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa