Παρασκηνιακά Πολιτική

Αποκάλυψη! Αναβαθμίζεται στέλεχος του ΚΙΝΑΛ – Αναλαμβάνει ρόλο «κλειδί»

Συγκεκριμένα ο πάλαι ποτέ αν. εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Σπύρος Καρανικόλας αναβαθμίζεται, καθώς με απόφαση της Φώφης Γεννηματά αναλαμβάνει καθήκοντα εκπροσώπου Κοινοβουλευτικού Έργου του Κινήματος Αλλαγής.

Έτσι, από εδώ και στο εξής, το στέλεχος της νέας γενιάς θα αναλάβει να εκπροσωπεί καθημερινά την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Στρατηγική επιλογή

Ευπροσήγορος, ετοιμόλογος και με την «καυστική» γλώσσα που χρησιμοποιεί ιδίως για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Άλεξη Τσίπρα, ουκ ολίγες φορές έχει καταστεί ως το αντίπαλον δέος των εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα, η επιλογή κρίνεται ώς στρατηγική λόγω του ότι θεωρείται ο καταλληλότερος στο να εκφράσει σε δημόσια θέα τις ιδεολογικοπολιτικές διαφορές των δύο κομμάτων καταρίπτωντας το αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ περί «στροφής στη σοσιαλδημοκρατία».

Πρόκειται για ένα από ανερχόμενα στελέχη του κόμματος, το οποίο αναμένεται να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στον πολιτικό στίβο, αλλά και στην επόμενη μέρα του ΚΙΝΑΛ.

Η δήλωση

«Η τιμή μεγάλη, αλλά ακόμα μεγαλύτερη η ευθύνη να εκπροσωπώ και να υπερασπίζομαι το έργο των άξιων και ικανών μας Βουλευτών, με τους οποίους είμαι βέβαιος ότι θα έχω πολύ στενή και επικοδομητική συνεργασία. Ήδη ξεκινάμε σκληρή δουλειά για μία μαχητική, αλλά και ουσιαστική αντιπολίτευση», είναι το σχόλιο που έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook o Σπύρος Καρανικόλας.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa