Κόσμος

Αποκάλυψη! Αυτός είναι ο «εγκέφαλος» πίσω από την επίθεση των ΗΠΑ στη ΣΥΡΙΑ

Τραμπ

Τον άνθρωπο που «όπλισε» με την στάση και την επιρροή του τα χέρια του Ντόναλντ Τραμπ, στο να εξαπολύσει επίθεση εναντίον των δυνάμεων του Άσαντ στη Συρία, αποκάλυψε ο γιος του Αμερικανού προέδρου, Έρικ Τραμπ.

Ο  33χρονος γιος του αμερικανού προέδρου σε συνέντευξη του στην βρετανική εφημερίδα Yhe Daily Telegraph μίλησε για το περιστατικό και τόνισε ότι ο πατέρας του δεν εκφοβίζεται από απειλές περί πολέμου του Ρώσου προέδρου και ανέφερε ότι «δεν θα υπάρξει κανένας σκληρότερος από τον πρόεδρο Τραμπ, αν αυτοί μας εξοργίσουν». Σημείωσε δε ότι η απόφαση του Τραμπ αποδεικνύει ότι δεν είναι σύμμαχος με τη Ρωσία και δεν εκφοβίζεται από τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Αναφερόμενος στον άνθρωπο που επηρέασε τον Ντόναλντ Τραμπ ούτως ώστε να προχωρήσει στην απόφασή του αυτή, ήταν η Ιβάνκα Τραμπ, επιβεβαιώνοντας τα δημοσιεύματα που είχαν κυκλοφορήσει και αναφέρονταν στην αντίδραση της κόρης του αμερικανού προέδρου η οποία ήταν συγκλονισμένη και εξοργισμένη από τις εικόνες των χτυπημένων από τα χημικά παιδιών στην πόλη Ιντλίμπ.

«Η Ιβάνκα είναι μητέρα τριών παιδιών και έχει επιρροή. Είμαι σίγουρος πως είπε: αυτό είναι φοβερό» δήλωσε ο Έρικ Τραμπ στον Telegraph, αναφερόμενος στην επίθεση με χημικά που σκότωσε περισσότερους από 80 αμάχους, μεταξύ αυτών και δεκάδες παιδιά, στη Συρία.

 

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

 


 


Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa