Κοινωνία

Αποκλειστικά στο paraskhnio.gr: Η απάντηση της Blue Star στον πλοιοκτήτη του «Αγία Ζώνη ΙΙ»

Ο επιτελικός εμπορικός διευθυντής της Blues Star Ferries Διονύσης Θεοδωράτος μίλησε αποκλειστικά στο paraskhnio.gr, και απάντησε στον πλοιοκτήτη του «Αγία Ζώνη ΙΙ», το οποίο προκάλεσε την τεράστια πετρελαιοκηλίδα στον Σαρωνικό, Θεόδωρο Κουντούρη.

Ρεπορτάζ Στέλιος Προμπονάς

Ο κ. Κουντούρης, δήλωσε το βράδυ της Τετάρτης στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου Live News, πως εν μέρει, για την πετρελαιοκηλίδα ευθύνεται το Blue Star Patmos, το οποίο ρυμουλκήθηκε την Παρασκευή από την Ίο – όπου είχε προσαράξει – στην Ναυτοεπισκευαστική Ζώνη στο Πέραμα.

«Με έκπληξη ακούσαμε τις δηλώσει του πλοιοκτήτη του «Αγία Ζώνη ΙΙ. Θεωρούμε τις κατηγορίες αυτές ανυπόστατες και αβάσιμες, και δεν έχουν καμμία σχέση με την πραγματικότητα. Ο κ. Κουντούρης προσπαθεί να αποπροσανατολίσει την  κοινή γνώμη από το πραγματικό συμβάν. Ως εταιρεία επιφυλασσόμεθα επί παντός νόμιμου δικαιώματός μας για τη συκοφαντική δυσφήμηση που δεχθήκαμε» είπε αποκλειστικά στο paraskhnio.gr ο επιτελικός εμπορικός διευθυντής της Blues Star Ferries Διονύσης Θεοδωράτος.

Επίσης, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του paraskhnio.gr, το πετρέλαιο που μετέφερε το «Αγία Ζώνη ΙΙ» είναι άλλο είδος πετρελαίου με αυτό που χρησιμοποιεί το Blue Star Patmos, κάτι το οποίο μπορεί να αποδειχθεί.

Διαβάστε επίσης:

Έσπασε τη σιωπή του ο πλοιοκτήτης του «Αγία Ζώνη ΙΙ» – Σε ποιους έριξε ευθύνες (ΒΙΝΤΕΟ)

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

 


 


Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa