Πολιτική

Απολογείται και πάλι ο Δρίτσας: «Ατυχής η δήλωσή μου -Ημουν χαλαρός γιατί είχα εμπιστοσύνη στο δημοτικό σταθμό του Πειραιά»

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας ξανά απολογήθηκε για την απίστευτη δήλωση του για την 17 Νοέμβρη από το βήμα της Βουλής.

Στη νέα απολογία του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι «Δεν φρόντισα ο λόγος μου να είναι απολύτως σαφής και να μην αφήνονται περιθώρια διπλών και τριπλών αναγνώσεων. Ήμουν χαλαρός παραπάνω απ’ ότι έπρεπε έχοντας εμπιστοσύνη στον σταθμό τον δημοτικό του Πειραιά! Την αναλαμβάνω την ευθύνη από την πρώτη στιγμή και για το λόγο αυτό, κυρίως επειδή σέβομαι απόλυτα την κυρία Μπακογιάννη για όσα έχει βιώσει και όσα την έχουν συγκροτήσει ως προσωπικότητα εξαιτίας αυτού του ειλικρινούς σεβασμού δεν θα αντιδικήσει μαζί της. Μόνο τον εαυτό μου και αξιοπρέπειά μου θα υπερασπιστώ και αλήθεια λόγου μου».

Ο ίδιος ανέφερε ότι , η ατυχή του δήλωση δεν εκφράζει ούτε τον ΣΥΡΙΖΑ ούτε και τον ίδιο προσωπικά, ενώ «είναι ξεκαθαρισμένο χωρίς περιστροφές ότι δεν έχουμε καμία σχέση με όλα αυτά. Αντίθετα είμαστε σε άλλη τροχιά. Να μην πολώνουμε το κλίμα. Σεβαστείτε το. Οι στιγμές είναι πολύ κρίσιμες. Δεν μπορεί κανείς στο όνομα πολιτικού ανταγωνισμού να ξεπερνά τα όρια!». Πρόσθεσε δε ότι «ενώπιων της βουλής και των Ελλήνων οφείλω να λογοδοτήσω με τη κατ’ κυριολεξία έννοια της λέξης. Να εξηγήσω και αποκαταστήσω. Η κ. Μπακογιάννη αδίκησε και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και εμένα προσωπικά ως υπόσταση ανθρώπινη και πολιτική».

Ο κ. Δρίτσας σημείωσε ακόμα ότι έχει συμμετάσχει σε εκατοντάδες συλλαλητήρια και συγκεντρώσεις χωρίς να σηκώσει να ρίξει ούτε ένα χαλίκι προκειμένου να ασκήσει βία.

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa