Πολιτική

Αποστομωτική απάντηση του επίτιμου Αρχηγού ΓΕΣ στον Φίλη

Απάντηση στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Φίλη για τις δηλώσεις του σχετικά με τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς που συνελήφθησαν την προηγούμενη, δίνει ο πρώην αρχηγός ΓΕΣ, Κωνσταντίνος Ζιαζιάς.

Ο Νίκος Φίλης μιλώντας την Πέμπτη στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ είχε αναφέρει ότι «δεν πρέπει να θεωρούμε πως είναι το μείζον…» θέμα που πρέπει να απασχολεί την χώρα.

Η δήλωσή αυτή εξόργισε τον Στρατηγό Ζιαζιά, ο οποίος τη σχολίασε με μια μακροσκελή ανάρτηση στο Facebook.
Αναλυτικά η ανάρτηση του στρατηγού Ζιαζιά

«ΛΙΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ …..

«Είναι δυνατόν να λέγονται αυτά τα λόγια από επίσημα χείλη; Είναι δυνατόν να λέγονται αυτά από κυβερνητικό αξιωματούχο; Είναι δυνατόν να λέγονται αυτά σε μια στιγμή, που δοκιμάζονται δυο στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων μας στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανουπόλεως; Και όμως είναι …..

»Κύριε Βουλευτά γνωρίζετε ότι τα στελέχη μας εκτελούσαν υπηρεσία ασφαλείας στην Μεθόριο μας , μέσα στη λάσπη , μέσα στο χιόνι , μέσα στο κρύο , βρεγμένοι , νηστικοί , μακριά από το σπίτι τους , μακριά από τους δικούς τους ανθρώπους και όλα αυτά για την Πατρίδα και μόνο και όχι για τα 800 Ευρώ , όπως καταφέρατε να αποτιμάτε εσείς την Εθνική τιμή και αξιοπρέπεια;

»Κύριε Βουλευτά μας ενδιαφέρει και εμάς η Ειρήνη , άλλα για να έχεις Ειρήνη πρέπει να είσαι πάντοτε έτοιμος για πόλεμο. Για να υπάρχει Ειρήνη, που τόσο ενδιαφέρεστε εσείς κύριε Βουλευτά, πρέπει να αγωνιστούμε, πρέπει να δουλέψουμε, πρέπει να παράγουμε και κυρίως πρέπει να σκεπτόμαστε πατριωτικά…

»Κύριε Βουλευτά μας ενδιαφέρει και εμάς η οικονομία , εμείς «βγάζουμε από την μύγα ξύγκι », όπως λέει ο λαός μας για να κρατήσουμε όρθιες τις Ένοπλες Δυνάμεις της Χώρας μας , δεν περνούμε επίδομα ενοικίου Κολωνακίου, άλλα πληρώνουμε ενοίκιο στην Πλάτη Ορεστιάδος και στο Καστελόριζο και βεβαία είμαστε περήφανοι .

»Κύριε Βουλευτά όλους τους Έλληνες, όλους τους Πολίτες, όπως λέτε εσείς, αυτή την χρονική περίοδο τους ενδιαφέρει ΜΟΝΟ να γυρίσουν ασφαλή τα δυο Στελέχη των ΕΔ στην Πατρίδα και στους γονείς τους, τους ενδιαφέρει η εθνική αξιοπρέπεια της Πατρίδος .

»Τους ενδιαφέρει και η οικονομία της χώρας, που την καταντήσατε σε αυτή την κατάσταση, αλλά γνωρίζουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΑΣ ότι η οικονομία σε πέντε – δέκα χρόνια θα επανέλθει στην κανονικότητα, αλλά αν χάσουμε εθνικό έδαφος τότε ουδέποτε θα επανέλθει στην προτέρα κατάσταση, όπως έγινε στην ΚΥΠΡΟ.

»ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΘΕΜΑ ΚΥΡΙΕ ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΛΥΤΟ “ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ”

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ,
ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΤΕ ΤΟ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ .
ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ , ΣΑΣ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ , ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΜΑΜΕ…..

Κυριε Φιλη , λίγος σεβασμός δεν βλάπτει ……»

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa