Οικονομία

«Απόβαση» Τσακαλώτου τραπεζιτών και επιχειρηματιών στη Νέα Υόρκη

Κυβερνητικά στελέχη με επικεφαλής τον υπουργό οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, επιχειρηματίες και εκπρόσωποι τραπεζών θα δώσουν απόψε το «παρών»  στο επενδυτικό συνέδριο της Capital Link στη Νέα Υόρκη.

Σήμερα Δευτέρα ο  κ. Τσακαλώτος θα απευθύνει ομιλία κατά τη διάρκεια του επίσημου γεύματος του συνεδρίου ενώ θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου.

Την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου, ο υπουργός Οικονομικών θα παραβρεθεί στην ειδική εκδήλωση «Ημέρα της Ελλάδας στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης», την οποία διοργανώνει η Capital Link σε συνεργασία με το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, ενώ θα κληθεί να σημάνει την λήξη των εργασιών της ημέρας στο Χρηματιστήριο.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Νέα Υόρκη ο υπουργός Οικονομικών έχει προγραμματίσει σειρά σημαντικών επαφών με εκπροσώπους επενδυτικών εταιρειών.

Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο υπουργός Ανάπτυξης, Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής θα μιλήσουν στο 19ο Συνέδριo Invest in Greece. Το παρών θα δώσουν και οι επικεφαλής των Θεσμών από πλευράς της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ειδικότερα ο Ντεκλάν Κοστέλο από την πλευρά της Κομισιόν, ο Φρασνέσκο Ντρούνται από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και ο Νίκολας Τζιαμαρόλι ως εκπρόσωπος του ESM.

Μήνυμα εξ’ αποστάσεως θα απευθύνει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Στο συνέδριο συμμετέχουν εκπρόσωποι των ελληνικών τραπεζών, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών και πρόεδρος της Eurobank, Νικόλαος Καραμούζης, ο Διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας, Λεωνίδας Φραγκιαδάκης, της Τράπεζας Πειραιώς, Χρήστος Μεγάλου και ο Βασίλης Ψάλτης, CFO της Alpha Bank.

Συμμετέχουν επίσης στελέχη της Goldman Sachs, BNP Paribas, Deutsche bank, UBS, Credit Suisse και Citigroup.

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa