Παρασκηνιακά

Απύθμενο το θράσος των ελεγχόμενων για φοροδιαφυγή στοιχηματατζήδων

stoiximan

Κάθε όριο ξεπερνά το θράσος και η προκλητικότητα του ιδιοκτήτη της Stoiximan Δημήτρη Μάρη ο οποίος κατέχει σειρά από διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης (news247, huffingtonpost, κλπ) και τα χρησιμοποιεί προκειμένου να διακινεί ψευδείς και ανυπόστατες ειδήσεις στο διαδίκτυο παρουσιάζοντας μια εικονική πραγματικότητα για να θολώσει τα νερά και να κρύψει ότι ο ίδιος ελέγχεται από τις αρχές για φοροδιαφυγή μαμούθ ύψους 35 εκατομμυρίων ευρώ!

Προχθές η Επιτροπή Εποπτείας Παιγνίων έβαλε τέλος στο πραξικόπημα του πρώην επικεφαλής της και καζινάρχη Αντώνη Στεργιώτη.

Μετά από 1,5 χρόνο και μεγάλη δικαστική μάχη ύψους άνω του 1 δισ. ευρώ σε διεθνή δικαστήρια, ο κανονισμός για τα VLTs άλλαξε, εγκρίθηκε με βάση όλες τις νόμιμες διαδικασίες που προβλέπει το καταστατικό της ΕΕΕΠ, και δημοσιεύθηκε στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβέρνησης.

Όπως η Ανεξάρτητη Αρχή επισημαίνει πρόκειται για ένα κανονισμό που διασφαλίζει:

Τη συνεπή και συστηματική προστασία του δημοσίου συμφέροντος, την ελαχιστοποίηση των αρνητικών για το κοινωνικό σύνολο συνεπειών από τη μη λελογισμένη συμμετοχή στα τυχερά παίγνια, την προώθηση των αρχών του υπεύθυνου παιχνιδιού, την καταπολέμηση της παράνομης διοργάνωσης και διεξαγωγής των παιγνίων, την αποτελεσματική άσκηση εκ μέρους της ΕΕΕΠ των εποπτικών και ελεγκτικών καθηκόντων και αρμοδιοτήτων της.

ΟΛΑ τα παραπάνω, φαίνεται όμως πως ΔΕΝ ΑΡΕΣΟΥΝ στον κύριο Μάρη και την online στοιχηματική παρέα του. Προτιμούν την ανομία και την παρανομία και φυσικά δεν κόπτονται για καμία καζινοποίηση της χώρας.

Αυτό βέβαια, γιατί την χώρα την έχουν κάνει ήδη καζίνο οι ίδιοι, οι οποίοι πουλάνε φρουτάκια μέσω του διαδικτύου.

Για αυτό δεν έχετε να κάνετε τίποτε άλλο από το να μπείτε στην ιστοσελίδα του stoiximan.gr και να τα δείτε!

Πηγή: lykavitos.gr

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa