Πολιτική

«Αστραπές» Κοτζιά κατά Καμμένου και Κουμουτσάκου

Σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του News 247 88,6 ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς αποκάλυψε για την διαμάχη του με τον Πάνο Καμμένο, πως υπάρχουν κι άλλα sms με απειλητική λειτουργία, εκτός από εκείνα που περιλαμβάνονται στην αναφορά του προς την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Κοτζιάς είπε για τα sms:

«το όλο κλίμα δεν είναι καλό, όπως δεν είναι καλά και τα δημοσιεύματα σε ορισμένα sites και σε μία συγκεκριμένη εφημερίδα για τις ίδιες υποθέσεις, τα οποία επικαλείται ο κατηγορούμενος, όπως δεν ήταν καλά πράγματα και οι σφαίρες και τα αίματα που ελάμβανα».

Στην συνέχεια κ. Κοτζιας προανήγγειλε πως θα προσφύγει στην Δικαιοσύνη κατά και του τομεάρχη Εξωτερικών της ΝΔ Γιώργου Κουμουτσάκου και είπε:

«Η ΝΔ δια του κ. Κουμουτσάκου έφτασε στο σημείο να πει ότι εξυβρίζω και εκβιάζω. Αυτό δεν είναι πολιτικό σχόλιο, είναι δημόσια προσβολή. Υπερασπίζομαι το θεμελιώδες δικαίωμα προστασίας της αξιοπρέπειάς μου. Αυτό που ισχυρίζεται ο κ. Κουμουτσάκος, ότι αλληλοεκβιαζόμαστε, είναι απαράδεκτο. Σαν ένα θύμα βιασμού να παρουσιάζεται ως υπαίτιο για τον βιασμό του. Θα καταφύγω στη Δικαιοσύνη και για άλλους. Καλώ τον κ. Κουμουτσάκο να ανακαλέσει, θα υπερασπιστώ την τιμή και την αξιοπρέπειά μου όπως επίσης τη δημοκρατική λειτουργία στο δημόσιο χώρο. Η έχει αποδείξεις ή ανακαλεί. Αλλιώς θα υπερασπιστώ τον εαυτό μου».

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER