Πολιτική

«Αυλαία» και επίσημα για το Ποτάμι

Επίσημη «Αυλαία» έριξε σήμερα το  Ποτάμι σε μια συγκινητική εκδήλωση. Ο Σταύρος Θεοδωράκης μετά την εκλογική αποτυχία του περασμένου Ιουλίου και μετά από πολύωρη συνεδρίαση των μελών της, την οποία παρακολούθησαν δεκάδες εθελοντές και φίλοι του Ποταμιού, έριξε την αυλαία για το κόμμα.

Να σημειώσουμε ότι, υπέρ της αναστολής ψήφισε το 63% των μελών που συμμετείχαν στη ψηφοφορία, ενώ κατά της αναστολής ψήφισε το 36%. Σημαντικό είναι ότι στη συνεδρίαση συμμετείχαν 93 από τα 106 μέλη της ΜΕ.ΣΥ.Α, δηλαδή το 98% των μελών.

Κατά την διάρκεια της ομιλία του, ο Σταύρος Θεοδωράκης, είπε τα εξής: «Αναστέλλουμε σήμερα τη λειτουργία μας. Παραμερίζουμε τον εγωισμό μας και στέλνουμε ένα μήνυμα στους 86 χιλιάδες πολίτες που μας ψήφισαν στις ευρωεκλογές. Αλλά και στους 377 χιλιάδες πολίτες που σκίρτησαν μαζί μας την Άνοιξη του ΄15. Τους ζητάμε να μην χάσουν αυτό που τους έκανε Ποτάμι. Τους ζητάμε να σκεφθούν αυτά που καταφέραμε. Τα παλιά συνθήματα, οι ρηχές αντιπαραθέσεις, οι αφορισμοί, οι κοκορομαχίες, τα εξυπνακίστικα σχόλια δεν είναι πολιτική.
Τους ζητάμε, λοιπόν, να βάζουν ψηλά τον πήχη, για τους πολιτικούς.
Τους ζητάμε να διεκδικούν, ειλικρίνεια, ευθύτητα, αλήθεια!
Ο σπόρος που ρίξαμε, θα φυτρώσει ξανά».

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa