Παράξενα

Αυτή είναι η ώρα που πρέπει να ξυπνάτε για να βγάλετε πιο πολλά χρήματα

Σύμφωνα με μια νέα έρευνα από την Amerisleep η ώρα που ξυπνάει κάποιος άνθρωπος παίζει ρόλο στο πόσα χρήματα μπορεί να κερδίσει.

Τα στοιχεία της έρευνας έδειξαν ότι όσοι άνθρωποι ξυπνάνε πολύ νωρίς το πρωί είναι αρκετά πιο παραγωγικοί από όσους ξυπνάνε πιο αργά και μπορούν να κερδίσουν παραπάνω χρήματα.

Πιο αναλυτικά εξετάστηκαν δύο κατηγορίες ανθρώπων, αυτοί που ξυπνούν από τις 04:οο  έως 07:00 και αυτοί που ξυπνούν από τις 08:00 έως 12:00. Στην πρώτη κατηγορία οι περισσότεροι σηκώνονταν στις 06:00 άλλα σύμφωνα με τους ερευνητές δεν είναι η σωστότερη ώρα, διότι τα στοιχεία  κάνουν λόγο ότι αυτοί που σηκώνονταν 04:00 ήταν πιο παραγωγικοί στην δουλεία τους. Οι άνθρωποι αυτοί όταν ρωτήθηκαν ανέφεραν ότι αισθάνονται παραγωγικοί στο 71% του χρόνου. Στον αντίποδα όσοι ξυπνούν στις 11:00, είναι παραγωγικοί στο 36% του χρόνου τους.

Η έρευνα επαληθεύθηκε και στατιστικά διότι κατά μέσο όρο, η πρώτη ομάδα λαμβάνει μισθούς 45.725 δολαρίων ετησίως έναντι της δεύτερης ομάδας που λαμβάνει κατά μέσο όρο 30.835 δολαρίων τον χρόνο. Επομένως εάν θέλετε να γίνεται πλούσιοι ξεκινήστε από αύριο να ξυπνάτε στις 04:00.

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa