Κοινωνία

Αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ λέει ότι όλα έγιναν σε λίγα δευτερόλεπτα

«Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, μέσα σε 15-20 δευτερόλεπτα», λέει αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας του δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ.

Ο αυτόπτης μάρτυρας, υπάλληλος του Δήμου Αλίμου που έτυχε να βρίσκεται πολύ κοντά στο σημείο, περιγράφει στον ΑΝΤ1 την εν ψυχρώ δολοφονία του Καραϊβάζ, έξω από το σπίτι του το μεσημέρι της Παρασκευής.

«Ήταν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, δεν φαινόταν κανένα χαρακτηριστικό τους. Η εικόνα που μου έχει μείνει είναι αυτού με το στρατιωτικό μπουφάν να εκτελεί», είπε ο υπάλληλος του Δήμου Αλίμου εξηγώντας ότι, μαζί με δύο άλλους συνάδελφούς του είχαν μόλις τελειώσει εργασίες στο παρκάκι έξω από το σπίτι του δημοσιογράφου.

Όπως λέει, είχαν πλάτη στους δολοφόνους. «Ακούσαμε έναν ήχο σαν εξάτμιση, μετά ακούσαμε κι άλλους ήχους και γυρίσαμε κι είδαμε αυτόν να του ρίχνει από πάνω. Μέχρι να γυρίσουμε, είχαν φύγει», είπε, συμπληρώνοντας ότι όλα έγιναν σε λιγότερο από ένα λεπτό. «Ήταν τόσο γρήγορο . Όλα έγιναν μέσα σε 15-20 δευτερόλεπτα», είπε.

Παράλληλα, ο δημοτικός υπάλληλος είπε ότι , «το όπλο σαν να είχε προέκταση σιγαστήρα, αλλά ακούστηκε κάτι», περιγράφοντας τον ήχο ως εξάτμιση.

Σε ερώτηση αν το θύμα πρόλαβε να κάνει κάτι ή αν είχε προηγηθεί κάποια συνομιλία με τους δράστες, απάντησε αρνητικά. Οσο για τους δύο δράστες, περιγράφει ότι επέβαιναν σε «ένα χαμηλό σκουτεράκι κακορίζικο, προσπάθησα να δω την πινακίδα, δεν είδα τίποτα».

«Τον είδα, πάγωσα, πήρα την αστυνομία κι ήρθαν μέσα στο 5λεπτο», περιέγραψε την αντίδρασή του, τονίζοντας ότι, στο σημείο βρίσκονταν μόνο «εμείς οι τρεις που δουλεύαμε». Έγιναν, μάλιστα, όλα τόσο γρήγορα που, όπως φαίνεται κανένας από τη γειτονιά δεν το κατάλαβε. «Αφού έκλεισε η αστυνομία το χώρο, τότε άρχισαν να μαζεύονται», είπε ο μάρτυρας.

Πηγή: iefimerida.gr

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER