Κόσμος

Αυτός είναι ο 19χρονος που ήθελε να σκοτώσει τον Μπάιντεν! Βρήκαν όπλα και εκρηκτικά!

Tο FBI συνέλαβε στη Βόρεια Καρολίνα τον 19χρονο Alexander Hillel Treisman, με την κατηγορία της απόπειρας δολοφονίας κατά του Τζο Μπάιντεν.

Οι ομοσπονδιακοί πράκτορες του FBI βρήκαν τον 19χρονο, ο οποίος τον Μάιο είχε συλληφθεί για παιδική πορνογραφία, μέσω των social media, όπου ρωτούσε τους διαδικτυακούς φίλους του αν θα έπρεπε να δολοφονήσει τον υποψήφιο των Δημοκρατικών, Τζο Μπάιντεν.

Αφού τέθηκε άμεσα σε παρακολούθηση, οι Αρχές διαπίστωσαν πως σχεδίαζε να ταξιδέψει σε τοποθεσία μόλις 2 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του Μπάιντεν. Σημειώνεται, μάλιστα, πως όταν έγινε έφοδος στο σπίτι του βρέθηκε μια λίστα με συγκεκριμένες αναφορές σε έγγραφα και κυκλωμένη τη λέξη «εκτέλεση».

Επίσης, στο σπίτι του 19χρονου βρέθηκε ένα βαν γεμάτο όπλα και εκρηκτικά, το οποίο πιθανότατα θα παγίδευε σε σημείο που θα περνούσε η πομπή του Μπάιντεν.

Οι πράκτορες του FBI ανακάλυψαν και άδειες οδήγησης από τρεις διαφορετικές Πολιτείες ενώ στον υπολογιστή του ανακαλύφθηκαν αναζητήσεις στο διαδίκτυο σχετικά με την διεύθυνση της κατοικίας του Μπάιντεν, κοντινούς δρόμους αλλά και αγορά εξοπλισμού νυχτερινής όρασης!

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER