Αθλητικά

Αυτός είναι το φαβορί για να πάρει τη θέση του Μίχαελ Σκίμπε

Πρόταση στον Άγγελο Ποστέκογλου για να αναλάβει την Εθνική Ελλάδας φαίνεται να κατέθεσε η ΕΠΟ. Σύμφωνα με την αυστραλιανή εφημερίδα «Sydney Morning Herald», ο 53χρονος προπονητής σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τη Γιοκοχάμα Μαρίνος της Ιαπωνίας για να αναλάβει την Εθνική αφού το τέλος του Μίχαελ Σκίμπε θεωρείται σχεδόν δεδομένο.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρει για τον πρώην προπονητή της Εθνικής Αυστραλίας: «Ο πρώην προπονητής των Socceroos θα μπορούσε να επιστρέψει άμεσα σε πάγκο εθνικής ομάδας, μετά την προσέγγιση που δέχτηκε από την Ελλάδα για να αναλάβει τη θέση του προπονητή. Ο Ποστέκογλου σκέφτεται να σταματήσει τη δουλειά του στη Γιοκοχάμα Μαρίνος μετά το τέλος της J-League, ώστε να δουλέψει στη χώρα που γεννήθηκε, μετά την πρόταση που έχει δεχτεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 53χονος είναι στην κορυφή της λίστας της Ελληνικής Ομοσπονδίας για να αντικαταστήσει τον Μίχαελ Σκίμπε, ο οποίος δεν έχει αρκετό χρόνο στην Ελλάδα μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει συμφωνία ανάμεσα στον Ποστέκογλου και την Ελληνική Ομοσπονδία, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο στη Γιοκοχάμα Μαρίνος μέχρι το 2019. Ο πρώην προπονητής της Αυστραλίας δεν είναι διατεθειμένος να φύγει από τη J-League πριν από τον Δεκέμβριο, όταν και ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα, αλλά σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αναλάβει την ελληνική Εθνική ομάδα».

Ο Άγγελος Ποστέκογλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1965, αλλά μετακόμισε με την οικογένειά του στην Αυστραλία πέντε χρόνια αργότερα. Εκεί έπαιξε ποδόσφαιρο στη Νότια Μελβούρνη, ενώ στη συνέχεια έγινε προπονητής σε διάφορες ομάδες (ανάμεσά τους και η Παναχαϊκή). Από το «τιμόνι» της Εθνικής Αυστραλίας έφυγε τον περασμένο Νοέμβριο. Το 2015 είχε κερδίσει το βραβείο του κορυφαίου προπονητή της Ασίας.

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On
reportaznet


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ