Κοινωνία

Βίντεο ντοκουμέντο με ναζιστικό παραλήρημα των στελεχών της Χρυσής Αυγής!

Το αποκαλυπτικό βίντεο που ανήρτησε η Εφημερίδα των Συντακτών γυρίστηκε σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής που διοργανώθηκε στην Αθήνα στις 30.1.2005 και εμφανίζονται ο ίδιος ο Νίκος Μιχαλολιάκος, αλλά και τα πιο γνωστά ηγετικά στελέχη: Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος, Γιώργος Γερμενής, Αρτέμης Ματθαιόπουλος, Γιώργος Μισιάκας (Μάστορας).

Όπως θα δείτε τραγουδούν τον εθνικό ύμνο κάνοντας το ναζιστικό χαιρετισμό, οι σημαίες που υπάρχουν είναι μόνο ναζιστικές (η σημαία των SS και η πολεμική σημαία της Βέρμαχτ) ενώ τα συνθήματα που ακούγονται ανάμεσα στα ρατσιστικά τραγούδια που ακούγονται είναι ναζιστικά. Κυρίαρχα το Sieg Heil (Ζήτω η Νίκη), Juden Raus (Έξω οι Εβραίοι).

Επίσης όλοι τραγουδούν το ναζιστικό ύμνο Deutscheland Uber alles (Υπεράνω όλων η Γερμανία). Οι Γερμανοί καλεσμένοι της συναυλίας είναι δυο νεοναζί μουσικοί η Annet και ο Muller. Η Annet Moeck είναι αυτή που τραγουδά το Deutscheland uber alles και ο Muller μετά από παρακλήσεις των παρισταμένων τραγουδά το «Η Αφρική για τους πιθήκους, η Ευρώπη για τους λευκούς/ Βάλτε τους πιθήκους σε ένα πλοίο και στείλτε τους να πνιγούν».

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa