Πολιτική

Βαγγέλης Μεϊμαράκης: Μήνυμα ενότητας και νίκης από την Πάτρα

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας. Το «παρών» έδωσε ο επικεφαλής του «γαλάζιου» ευρωψηφοδελτίου και πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Ο κ. Μεϊμαράκης, ο οποίος έχει αναλάβει επικεφαλής του αγώνα της ΝΔ για την επικείμενη μάχη των ευρωεκλογών, στον χαιρετισμό που απήυθυνε στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της αχαϊκής πρωτεύουσας αναφέρθηκε στην τεράστια πολιτική σημασία των επικείμενων εκλογών, ενώ τόνισε την ανάγκη συστράτευσης όλων των στελεχών και υποστηρικτών της παράταξης στο πλευρό του Νεκτάριου Φαρμάκη για την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και του Νίκου Παπαδημάτου για τον δήμο Πατρέων, επισημαίνοντας την αμέριστη στήριξη της Πειραιώς στις υποψηφιότητές τους.

Ο κ. Μεϊμαράκης δήλωσε: «Η σημερινή μεγαλειώδης εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας αποδεικνύει ότι οι ΟΝΝΕΔίτισσες και οι ΟΝΝΕΔίτες παραμένουν στην πρωτοπορία των αγώνων για μια καλύτερη Ελλάδα, για μια καλύτερη Ευρώπη. Άλλωστε, μια φορά ΟΝΝΕΔίτης για πάντα ΟΝΝΕΔίτης. Ευχαριστώ από καρδιάς».

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa