Κοινωνία Σε πρώτο πλάνο

«Βαριά» ονόματα στο πελατολόγιο του εμπόρου ναρκωτικών που εκτέλεσαν στη Γλυφάδα

Γνωστά ονόματα της πίστας περιλαμβάνονται στο πελατολόγιο του Αλβανού συνιδιοκτήτη του μπαρ «Joy» στην Γλυφάδα, ο οποίος τα ξημερώματα της Κυριακής έπεσε νεκρός μέσα στο κατάστημα του από τα πυρά των εκτελεστών του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το newsit.gr ο 37χρονος ήταν ιδιοκτήτης άλλων τριών καταστημάτων, δυο λεσχών πολυτελείας στην Καλλιθέα, όπου μάλιστα ορισμένοι από τους θαμώνες είναι γνωστοί τραγουδιστές σε μεγάλες πίστες, αλλά κι ενός μπαρ στο κέντρο τις Αθήνας.

Το 2012 ο «κατσαρόλας» είχε συλληφθεί από την Δίωξη Ναρκωτικών, καθώς είχε συστήσει ομάδα, αποτελούμενη από 10 άτομα, τα οποία είχε εφοδιάσει με σκούτερ, ώστε να είναι σε θέση ολόκληρο το 24ωρο να μοιράζουν κοκαΐνη στο βαρύ πελατολόγιο που είχε καταφέρει να δημιουργήσει.

Το προσωνύμιο «κατσαρόλας» προέκυψε επειδή ο 37χρονος «μαγείρευε» την κοκαΐνη, την έβραζε δηλαδή, ώστε να εξαλείφει τις νοθεύτηκες ουσίες και να παραδίδει στους πελάτες του «καθαρό πράμα».

Για το λόγο αυτό ήταν ο πλέον ακριβός διακινητής της Αθήνας, καθώς η «κόκα του κατσαρόλα» κόστιζε 100 ευρώ το γραμμάριο.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa