Κοινωνία

«Βαρύ» πρόστιμο σε καφενείο επειδή ετοίμαζε τους μεζέδες η πεθερά!

Όλα έγιναν σε ένα μικρό καφενείο στο χωριό Ραβενή της Θεσπρωτίας, όταν οι ελεγκτές του ΕΦΚΑ μετέβησαν την ώρα που ο ιδιοκτήτης απουσίαζε.

Γι’ αυτόν τον λόγο τους «πελάτες» – ελεγκτές του ΕΦΚΑ εξυπηρέτησε ο άνεργος αδελφός του ιδιοκτήτη και η πεθερά του, η οποία ετοίμασε στην κουζίνα του καφενείου τα ουζάκια και τους μεζέδες.

Μόλις οι μεζέδες σερβιρίστηκαν, ωστόσο, οι ελεγκτές του ΕΦΚΑ ζήτησαν τις καταστάσεις όπου εμφανίζονται οι υπάλληλοι του καταστήματος.

Καθώς ούτε ο άνεργος αδελφός ούτε και η πεθερά ήταν εγγεγραμμένοι στα «κιτάπια» του καφενείου, το κλιμάκιο του ΕΦΚΑ επέβαλλε πρόστιμο 21.000 ευρώ για ανασφάλιστη εργασία!

Σύμφωνα με το epiruspost, ο ιδιοκτήτης του καφενείου πλέον σκέφτεται να βάλει «λουκέτο» καθώς, όπως λέει, τα 21.000 ευρώ ξεπερνούν κατά πολύ τα έσοδα… τριετίας της επιχείρησης.

Το δεύτερο «κακό» που βρήκε την οικογένεια είναι ότι ο άνεργος αδελφός του ιδιοκτήτη κινδυνεύει να χάσει το επίδομα ανεργίας του ΟΑΕΔ καθώς η «σύλληψή» του στο καφενείο ισοδυναμεί με έξτρα εισόδημα.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa