Επιχειρήσεις Οικονομία

Βασίλης Κάτσος: Θα μας ενδιέφερε η Creta Farms υπό προϋποθέσεις

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να καταθέσει προσφορά για την εξαγορά της Creta Farms αφήνει σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Βασίλης Κάτσος, της Pharmathen, υπό την προϋπόθεση ότι θα ξεκαθαρίσει η ασάφεια που υπάρχει σήμερα γύρω από το ποιος ελέγχει και αποφασίζει για το μέλλον της κρητικής αλλαντοβιομηχανίας (οι τράπεζες ή οι βασικοί μέτοχοι;). «Σε ποιον θα καταθέσω την πρόταση; Ποιος θα αξιολογήσει και θα αποφασίσει για την προσφορά που θα καταθέσουμε;», διερωτάται ο γνωστός επιχειρηματίας.

Δεν έκρυψε μάλιστα τον προβληματισμό του για την κατάσταση που βρίσκεται η εταιρεία και την αδυναμία της να τροφοδοτήσει τα ράφια των σούπερ μάρκετ με νέα προϊόντα ενώ αποτρεπτικός παράγοντας αποτελεί και η χρονοβόρα διαδικασία εξυγίανσης του άρθρου 106 που λέγεται πως θα ακολουθηθεί.

Εξάλλου αναφέρθηκε με θετικά λόγια για τις δυνατότητες της Creta Farms, λέγοντας πως η κρητική αλλαντοβιομηχανία διαθέτει διαθέτει ισχυρό brand name και σημαντική τεχνογνωσία στον χώρο των αλλαντικών ενώ έσπευσε να συμπληρώσει πως «υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσε να ήταν μια Pharmathen».

Αποκάλυψε μάλιστα πως η περίπτωση της Creta Farms τον είχε απασχολήσει στο παρελθόν, πολύ πριν φθάσουν στα σημερινά επίπεδα τα δάνειά της (περίπου 110 εκατ. ευρώ).

Πηγή: sofokleousin.gr

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa