Πολιτική

Βενιζέλος: Ο Τσίπρας έχει εξασφαλίσει τους 151 για τις Πρέσπες

Ευάγγελος Βενιζέλος

Την πεποίθησή του ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει εξασφαλίσει τον αριθμό των 151 βουλευτών για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, εξέφρασε ο βουλευτής και πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος

«Νομίζω ότι ο κ. Τσίπρας ήταν πολύ κυνικός και πολύ σαφής στην τελευταία συνέντευξή του. Προφανώς έχει κάνει τις ρυθμίσεις του, έχει κάνει τις επαφές του, έχει γίνει η λεγόμενη «απαγωγή» των βουλευτών των ΑΝΕΛ, που έχουν μείνει ένα κέλυφος κενό περιεχομένου, έχουν προσχωρήσει και άλλοι βουλευτές από μικρότερα κόμματα, χωρίς παράδοση και χωρίς αξίες κι έτσι διαθέτει και πλειοψηφία για την κύρωση της Συνθήκης και πλειοψηφία για πρόταση εμπιστοσύνης», δήλωσε  ο κ. Βενιζέλος.

Παρευρισκόμενος στην Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της παρουσίασης του βιβλίου του «Η Δημοκρατία μεταξύ συγκυρίας και Ιστορίας. Προσδοκίες και κίνδυνοι από την αναθεώρηση του Συντάγματος», ο βουλευτής υπογράμμισε ότι αυτό που ενδιαφέρει τον Αλέξη Τσίπρα «δεν είναι η πραγματική δημοκρατική νομιμοποίηση, η πραγματική σχέση με την κοινωνία του τόπου», αλλά «η παράταση της νομής της εξουσίας που αποβαίνει όμως εις βάρος των προοπτικών ανάκαμψης της χώρας».

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER
Focus-On
reportaznet


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa
Karfitsa