Πολιτική

Βολές κατά Καμμένου από το ΠΑΣΟΚ

Επίθεση στον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο εξαπέλυσε ο τομέας Άμυνας του ΠΑΣΟΚ, με αφορμή πληροφορίες που κάνουν λόγο για την προοπτική αγοράς νέου μαχητικού αεροσκάφους 5ης γενιάς από τη χώρα μας, λόγω του υπερεξοπλισμού της Τουρκίας.

«Η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, προβληματίζει τους πάντες διότι πλέον γίνεται επικίνδυνη, καθώς προχωρεί μέσα στην κρίση σε ανακοινώσεις για αγορά ή αμερικανική βοήθεια μαχητικών. Δεν χρειαζόμαστε τη δημαγωγία του κ. Καμμένου, αλλά δράση, ώστε να καλύψουμε σύντομα το χαμένο έδαφος, μεταρρυθμίζοντας τις Ένοπλες Δυνάμεις αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Τομέα Άμυνας του ΠΑΣΟΚ.

Η απάντηση του υπουργείου Άμυνας ήταν άμεση. «Δεν μπορούμε να παρακολουθήσουμε το παραλήρημα του τομέα Άμυνας του ΠΑΣΟΚ», σχολίασαν, σχετικά, αρμόδιες πηγές ΥΠΕΘΑ. Παράλληλα, υπενθύμισαν ότι «μετά τον κ. Τσοχατζόπουλο, τα στοιχεία των σκανδάλων τους στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας που αφορούν τα στελέχη τους κ.κ. Παπαντωνίου και Βενιζέλο είναι ήδη στη Δικαιοσύνη. Αντί να εκδίδει ακατάληπτες ανακοινώσεις, ας ετοιμάζει το ΠΑΣΟΚ την απολογία του», πρόσθεσαν.

 

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa