Πολιτική

Βορίδης κατά ΣΥΡΙΖΑ: «Η πρόταση μομφής γίνεται για να θυμηθούμε τα πεπραγμένα Τσακαλώτου»

Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για την επιλογή του να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας στον πτωχευτικό κώδικα, εξαπέλυσε από τη βουλή, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκης Βορίδης.

«Έχω σκεφτεί ότι μπορεί να υπάρχει κάτι σατανικό στη πρόταση», είπε και πρόσθεσε: «το κάνει ο Τσίπρας επίτηδες για να θυμίσει τα πεπραγμένα Τσακαλώτου. Κατά Τσακαλώτου είναι η μομφή όχι του Σταϊκούρα. Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο».

Ο υπουργός σημείωσε ακόμα πως η προστασίας της Α’ κατοικίας έχει καταργηθεί ήδη από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, εξηγώντας πως ακόμα και σήμερα αν κάποιος δεν έχει να πληρώσει για τα χρέη του δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να το αντιμετωπίσει.

«Είστε μοναδικό παράδειγμα! Υπάρχουν τόσα μέτωπα ανοιχτά και στις μετρήσεις πέφτει η αντιπολίτευση και όχι η κυβέρνηση. Είναι μια προσπάθεια να αποφύγετε αυτό που συμβαίνει. Αντί να υπάρχει κυβερνητική φθορά, η κυβέρνηση ενισχύεται και πέφτει η αντιπολίτευση. Αντί να έχει εσωτερικά προβλήματα η κυβέρνηση δεν προλαβαίνουμε να ακούμε για τον Τσακαλώτο, τον Σκουρλέτη, τη Ζανέτ και τον Μπίστη», είπε και κατέληξε: «είναι η πρώτη φορά που η πρόταση δυσπιστίας γίνεται για να καλυφθούν τα αδιέξοδα της αξιωματικής αντιπολίτευσης! Δεν υπάρχει τέτοιο προηγούμενο».

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

   

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa