Παρασκηνιακά

Βουλευτής της ΝΔ: Είμαι προϊόν ενός καλοκαιρινού έρωτα, δεν έχω επαφή με τον πατέρα μου

Σε συνέντευξη του στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” με την Ελεονώρα Μελέτη, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σχέση του με τον πατέρα του.

«Είμαι προϊόν ενός καλοκαιρινού έρωτα στην Σκιάθο. Η μητέρα μου εκείνη την εποχή ήταν σε μια μετάβαση στην καριέρα της κι είχε πάει στο Λονδίνο. Το προσπαθούσε μόνη της. Το 1981 είπε να ξεκινήσει μια καινούρια ζωή στο εξωτερικό. Το καλοκαίρι του 1986 επέστρεψε στην Ελλάδα, δούλευε στην Σκιάθο, γνώρισε τον πατέρα μου και προέκυψα εγώ. Στη συνέχεια δεν ταίριαξαν», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε, «Δεν έχω επαφή με τον πατέρα μου, δεν ξέρω που είναι. Δεν έχουμε ζήσει ποτέ μαζί. Η μητέρα μου σήκωσε το βάρος μόνη της, τη θαυμάζω πολύ για αυτό, και με κράτησε τελικά. Τον έχω δει ελάχιστες φορές, αλλά δεν του κρατώ κακία. Έχω πολλά χρόνια να τον δω. Έκανε τις επιλογές του αλλά αυτή η έλλειψη σου δίνει δύναμη για άλλα πράγματα»

Ο κ. Κυρανάκης ωστόσο εξήγησε πως: «Οι επιλογές στη ζωή πρέπει να είναι αυτές που θέλουμε και επιθυμούμε. Έκανε τις επιλογές του. Έχω πιάσει τη μητέρα μου να νιώθει ενοχές για την επιλογή της αυτή. Το έχω αισθανθεί. Εγώ τη θαυμάζω. Αυτή ήταν η δική της δύναμη. Είναι μια κατάσταση που την αγκαλιάζεις».

«Φυσικά, κι είχα την έλλειψη του πατρικού προτύπου, και αυτός είναι ένας λόγος που κι εγώ θέλω να κάνω δική μου οικογένεια. Αλλά αυτή η έλλειψη σου δίνει δύναμη για άλλα πράγματα και να παίρνεις αποφάσεις. Είχα ερωτήματα όλα αυτά τα χρόνια, αλλά δεν απαντήθηκαν από την αρχή. Είχα απορίες αλλά την έχω δεχτεί αυτήν την κατάσταση», κατέληξε.

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER