Επιχειρήσεις Οικονομία Πολιτική

Βραδιά για την πολιτική και το επιχειρείν οργάνωσαν οι Δημήτρης και Ιωάννης Αγγελάκος – Οι υποψήφιοι που έδωσαν το «παρών»

Την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019, οι Δημήτρης και Ιωάννης Ευ. Αγγελάκος, διοργάνωσαν μία φιλική βραδιά στο Mayor στο Κολωνάκι, όπου και υποδέχθηκαν φίλους από τον χώρο της ναυτιλίας και του επιχειρείν γενικότερα, τους Δημάρχους Στυλίδας, Ραφήνας και Οινουσσών, τον Πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, ανθρώπους των τεχνών και των γραμμάτων, καθώς και τη Μαριάνθη Καφετζή-Ραυτοπούλου, υποψήφια βουλευτή Βορείου Τομέα της Β΄Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία.

Ήταν μια ευχάριστη βραδιά, και μια ευχάριστη έκπληξη για τους Γιάννη Κεφαλογιάννη, υποψήφιο βουλευτή Ρεθύμνου με τη Νέα Δημοκρατία και Βασίλη Ξυπολυτά, υποψήφιο βουλευτή Βορείου Τομέα της Β΄Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία.

Εξ αριστερών: Δημήτρης Ευ. Αγγελάκος, Γιάννης Αχ. Κεφαλογιάννης, Βασίλης Ι. Ξυπολυτάς, Ιωάννης Ευ. Αγγελάκος

Η βραδιά κύλησε σε φιλικό και χαλαρό κλίμα, με επίκεντρο φυσικά τις πολιτικές εξελίξεις εν όψει των επερχόμενων εθνικών εκλογών.

Οι υποψήφιοι βουλευτές, Γιάννης Κεφαλογιάννης και Βασίλης Ξυπολυτάς, αφού τους προλόγισε ο Δημήτρης Αγγελάκος, ευχαρίστησαν τους οικοδεσπότες γι’ αυτήν την υπέροχη πρωτοβουλία και κατέδειξαν την ανάγκη ανανέωσης του πολιτικού δυναμικού της χώρας, καθώς και την ανάγκη αλλαγής του τρόπου διακυβέρνησης.

Με αυτήν την βραδιά, τόσο οι οικοδεσπότες Δημήτρης και Ιωάννης Ευ. Αγγελάκος όσο και οι υποψήφιοι βουλευτές, έδωσαν ένα νέο στίγμα για τις σχέσεις των πολιτών με την πολιτική και τους πολιτικούς, και των πολιτικών με τους πολίτες, μέσω μιας ενεργού παρουσίας και συνεργασίας της νεότερης γενιάς, των παραγωγικών και δημιουργικών δυνάμεων του τόπου μας με τους νέους πολιτικούς∙ νέους σε ιδέες, με διάθεση για προσφορά, με διάθεση να δημιουργήσουν συνθήκες ασφαλούς διαβίωσης των πολιτών, με διάθεση να πολιτευθούν με νέο ήθος και ύφος.

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa