Πολιτική

Βρούτσης: Κρύβουν το «καπέλο» του 8% στις δόσεις!

Γιάννης Βρούτσης

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης στην υπουργό Εργασίας Εφη Αχτσιόγλο, κατηγορώντας την ότι απέκρυψε την αλήθεια για το εξοντωτικό «καπέλο» στις ασφαλιστικές εισφορές.

«Άξια συνεχιστής, η κυρία Αχτσιόγλου, στο δρόμο με τα ψέματα που χάραξε ο προκάτοχός της κ. Κατρούγκαλος. Σε συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε η Υπουργός Εργασίας, ανακοίνωνε στα εκατομμύρια ασφαλισμένων επαγγελματιών, επιστημόνων και αγροτών, θέλοντας να μετριάσει την οργή και την αγανάκτησή τους για τις εξοντωτικές εισφορές – από 27% έως 37,95% – που τους επιβάλλει, ότι θα έχουν τη δυνατότητα να καταβάλλουν τις εισφορές τους έναντι. Δηλαδή, σε μηνιαία βάση όσα μπορεί και αντέχει ο καθένας!», αναφέρει ο κ. Βρούτσης τονίζοντας ότι «δημοσιεύματα, που αντλούν τις πηγές τους από το στενό περιβάλλον της Υπουργού, αποκαλύπτουν μια νέα εξαπάτηση».

«Η αλήθεια που απέκρυψε είναι πως, αν κάποιος πληρώσει έναντι, το υπόλοιπο της οφειλής του θα επιβαρυνθεί με επιτόκιο 8,05%!», υποστηρίζει ο κ. Βρούτσης.

«Ανεπάρκεια, ανικανότητα, αλλά και κατά συρροή ψεύτες. Συνθλίβουν τους Έλληνες και βλάπτουν τη χώρα!», καταλήγει η ανακοίνωσή του.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

  

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa