Κοινωνία

«Βόμβα» Αρκουμανέα: Μπορεί πάνω από χίλια τα κρούσματα σήμερα

Ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας προχώρησε σήμερα σε μια δήλωση βόμβα στην οποία ανέφερε ότι σήμερα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να καταγραφούν πάνω από 1.000 στην χώρα.

Συγκεκριμένα ο κ. Αρκουμανέας μετά από ερώτηση για το πόσα κρούσματα να περιμένουμε σήμερα ανέφερε χαρακτηριστικά πως «Το τελευταίο διάστημα υπάρχει μια έντονη αυξητική τάση, την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε φτάσει πάνω από 900, μέσα στην εβδομάδα το πιο πιθανό είναι να φτάσουμε σε τετραψήφιο, πάνω από 1.000 κρούσματα».

Στη συνέχεια μετά από ερώτηση για το εάν ένα τέτοιο ενδεχόμενο μπορεί να το δούμε και σήμερα σημείωσε ότι «είναι αρκετά πιθανό να συμβεί σήμερα”. “Το τελευταίο διάστημα είμαστε όλοι σε εγρήγορση, υπάρχει αυξητική τάση. Στο τέλος Ιουλίου ήμασταν στα 30 κρούσματα, φτάσαμε τα 350 και φύγαμε κάποια στιγμή από 300 και 400 την προηγούμενη εβδομάδα και φτάσαμε στην τάξη των 800-900. Αυτή η αυξητική τάση, δημιουργεί μια μεγάλη πίεση σε όλη τη χώρα, γίνονται πολλά τεστ και πρέπει να το τονίσουμε γιατί είναι αναλογικό. Έχουμε φτάσει να κάνουμε μέχρι και 25.000 τεστ την ημέρα σε όλη τη χώρα και στοχευμένα και γενικά».

 

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

   

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa