Πολιτική

«Βόμβα» Γερουλάνου! «Είμαι έτοιμος να συνομιλήσω με τον Τσίπρα!»

Λίγες μόλις μέρες μετά το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ και τη ρήξη των σχέσεων του με την Φώφη Γεννηματά, ο Παύλος Γερουλάνος δηλώνει έτοιμος να συνομιλήσει με τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ έριξε και «ρουκέτες» κατά της επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, λέγοντας ότι οι ηγεσίες οι οποίες δεν παίρνουν τα μηνύματα, τα παίρνουν μια και καλή και απότομα.

«Δεν αποκλείω ότι μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να κάνει τη δουλειά που χρειάζεται να κάνει για να γίνει το κόμμα που περιγράφω, μπορεί να την κάνει. Εγώ πιστεύω σε μια κεντροαριστερά, μια ελληνική ανθρωποκεντρική, σοσιαλιστική πρόταση που μπορεί να δώσει όραμα στον Έλληνα πολίτη. Οποιαδήποτε συζήτηση αφορά μία τέτοια προσπάθεια, να έρθουμε σε ένα χώρο για να δούμε την Ελλάδα 10-20 χρόνια από τώρα, αυτή η συζήτηση με αφορά. Γι’ αυτό και δεν λέω όχι σε συζητήσεις, ακόμα και αν είναι με ανθρώπους με τους οποίους καταρχήν διαφωνώ», δήλωσε ο κ. Γερουλάνος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Μάλιστα, ο κ. Γερουλάνος απάντησε και στο αν θα κάνει μόνος του αυτή τη συζήτηση, ή θα είναι επικεφαλής μιας ομάδας ανθρώπων που πιστεύουν στα ίδια πράγματα.

«Οι φορείς έχουν διοικητικά θέματα που δεν με συγκινούν πολύ, στην πολιτική μ´αρέσει να παρακολουθώ τάσεις. Συνήθως βάζουμε εκπτώσεις στις ιδέες για να μαζέψουμε πρόσωπα. Υπάρχουν πρόσωπα που είμαστε μαζί, το θέμα είναι αν αυτό θα το κάνουμε μια διοικητική δομή, στην οποία θα υπάρχει αρχηγός, υπαρχηγός του συμβουλίου κλπ. Νομίζω ότι κανένας από αυτούς που παλεύουν για αυτά τα οποία πρεσβεύω δεν έχει αγωνία να δει τον εαυτό του να έχει κάποιο οφίτσιο», είπε ο κ. Γερουλάνος.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa