Slider Πολιτική

«Βόμβες» Καμμένου! Θέτει  «Casus belli» σε Τσίπρα! «Βαριές» κουβέντες για πρώην συνεργάτες και Κοτζιά!

Αν ο Αλέξης Τσίπρας κρατήσει τους υπουργούς και υφυπουργούς των ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση, τότε «δεν θα μπορέσει να ξαναπεράσει νομοσχέδιο» προειδοποίησε τον πρωθυπουργό ο Πάνος Καμμένος.

«Η παραμονή στελέχους με ανταλλαγή καρέκλας, είναι θέμα αυτού που την ανταλλάσσει, αλλά η παραμονή αυτών που δεν έχουν ανταλλαγή, για να χτυπούν εμένα, είναι αιτία πολέμου»  ξεκαθάρισε.

Παράλληλα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, εξαπέλυσε επίθεση σε Κουντουρά, Κόκκαλη, Χρυσοβελώνη και Κουίκ.

Όπως ανέφερε  Κουντουρά και Κόκκαλης είχαν συμφωνήσει μαζί του για τη στάση που θα κρατήσουν απέναντι στη συμφωνία των Πρεσπών, ωστόσο ξαφνικά άλλαξαν στάση και τάχθηκαν με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Αν έχει πάρει κάποιος λεφτά δεν το ξέρω και δεν αφήνω τίποτα να εννοηθεί. Έχω δύο απτά παραδείγματα, η κυρία Κουντουρά και ο κύριος Κόκκαλης, ενώ την προηγούμενη βδομάδα φάγαμε μαζί, την Παρασκευή πριν φύγουν για Κίνα, και η θέση της κυρίας Κουντουρά ήταν να μην ψηφίσουμε Πρέσπες, αλλά να μην ρίξουμε την κυβέρνηση, φεύγοντας μου είπε “εδώ θα πάμε όλοι μαζί”. Ο κύριος Κόκκαλης φώναζε “να είσαι πιο σκληρός πρόεδρε, έχεις υποχρέωση να ρίξεις την κυβέρνηση”. Φεύγουμε από το μεσημεριανό και του λέω “να είσαι το Σαββατοκύριακο εδώ γιατί μπορεί να χρειαστεί να ξανασυνεδριάσουμε, λεει “ναι”… Τον ψάχνουμε να έρθει και έχει πάει στην Κίνα! Είναι η πρώτη φορά που βουλευτές την κάνουν για Κίνα! Έπαιρνα την κυρία Κουντουρά στο κινητό της και το σήκωνε ο αστυνομικός γιατί το είχε αφήσει εδώ! Αντάλλαξαν επίσημα την θέση τους στο υπουργικό για λίγους μήνες, με την συνείδησή τους» κατήγγειλε ο Πάνος Καμμένος.

Για τον Τέρενς Κουίκ δήλωσε πως παρ’ ότι τον έκανε δύο φορές υπουργό, εκείνος χρησιμοποιήσει αυτές τις θέσεις για να τον “χτυπήσει” και να του γυρίσει την πλάτη.

«Η Χρυσοβελώνη παρακάλαγε το καλοκαίρι να μπει υπουργός εμένα, τη γυναίκα μου, και μπήκε. Ο Κουίκ έλεγε “εγώ με τον Τσίπρα ποτέ”, “κομμουνιστές” τους ανέβαζε “εαμοβούλγαρους” τους κατέβαζε και τώρα μου λέει “με έχει διορίσει ο Τσίπρας”, τι να πω εγώ» είπε για τους πρώην συνεργάτες του.

Ο Πάνος Καμμένος ξεκαθάρισε ακόμα πως «με το πού θα υπογράψει», θα διαγράψει τον Θανάση Παπαχρηστόπουλο από την κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ. «Αλλά προτιμώ να έχω τον Παπαχριστόπουλο στη Βουλή, που έχει πει ότι θα παραδώσει την έδρα του σε ποιον, στον κύριο Κουίκ, όπου χρησιμοποιεί τη θέση που τον έβαλα για να με χτυπάει, που έκανε αυτά τα τρελά που κάνει, θέλει τώρα να πάρει την έδρα από τον Παπαχριστόπουλο. Με τον κ. Παπαχριστόπουλο διαφωνώ πολιτικά, αλλά τον προτιμώ από έναν διορισμένο πολιτικό» ειπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στην κόντρα του με τον πρώην υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, ο Πάνος Καμμένος τον χαρακτήρισε «νεροκουβαλητή, που μετέφερε την τσάντα του Γιώργου Παπανδρέου για πολλά χρόνια, είναι ο εκφραστής της πολιτικής Παπανδρέου».

Ακολούθως έθεσε ερωτήματα σε σχέση με την χρηματοδότηση της πολιτικής κίνησης «Πράττω», επικεφαλής της οποίας είναι ο Νίκος Κοτζιάς: «Από πού έχει την οικονομική οντότητα να κάνει εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα εφόσον δεν έχει εκλεγεί ποτέ στη Βουλή; Δεν ξέρω αν έχει σχέσεις με ξένα κεφάλαια, από πού εισπράττει;».

Ο κ. Καμμένος τόνισε για μια ακόμα φορά πως το κείμενο της συμφωνίας των Πρεσπών που έφτασε στην Βουλή έχει αλλοιωθεί και δεν είναι το ίδιο με αυτό που συμφώνησαν αρχικά Τσίπρας – Ζάεφ.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa