Κοινωνία

Γέλια μέχρι δακρύων: Viral βίντεο με 5G, Πανταζή και το… τσιπαρισμένο εμβόλιο του κορωνοϊού

Η απότομη αλλά αναμενόμενη αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού φαίνεται να προβληματίζει έντονα τους ειδικούς, ιδιαιτέρως αυτήν την περίοδο, ενώ ανησυχία προκαλεί η μείωση στην εμβολιαστική δραστηριότητα και το γεγονός τι πρόκειται να συμβεί στα μεγάλα αστικά κέντρα όταν ολοκληρωθεί η επιστροφή των εκδρομέων.

Από την πλευρά του, ο δήμος Ρεθύμνου, δημιούργησε ένα ιδιαίτερα πρωτότυπο βιντεάκι, με στόχο να πείσει ακόμα και τους πιο δύσπιστους να εμβολιαστούν.

«Πρωταγωνιστές» του σποτ ο φαρμακοποιός Μανώλης Στεφανάκης και η κ. Μαρία από το χωριό Πηγή, οι οποίοι επιστράτευσαν το χιούμορ προκειμένου να διακωμωδήσουν ένα από τα παράλογα επιχειρήματα των αντιεμβολιαστών, σχετικά με το 5G και το… τσιπάκι.

Μιλώντας στην ΕΡΤ και στην εκπομπή «Συνδέσεις» ο κ. Μανώλης Στεφανάκης επισήμανε πως οι φραγμοί του φόβου πέφτουν πολύ εύκολα με το χιούμορ.

«Καθημερινά πολύς κόσμος στο φαρμακείο μάς εμπιστεύεται ένα πρόβλημα που φοβάται. Τώρα με τον εμβολιασμό πολύς κόσμος φοβάται. Το συζητάμε, του εξηγούμε με το χιούμορ και με την καλή μας διάθεση» σημείωσε και πρόσθεσε «Το εμβόλιο είναι το μόνο όπλο που έχουμε απέναντι σε αυτό που μας συμβαίνει αυτή τη στιγμή».

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER