Κοινωνία

Σπαρακτικό αντίο στον μικρό Τάσο – Στα μαύρα όλο το χωριό (ΦΩΤΟ)

«Πνιγμένο» στο πένθος είναι το χωριό Γέφυρα της Θεσσαλονίκης, μετά τη δολοφονία του 14χρονου Τάσου από τα χέρια του φίλου και συμμαθητή του.

Το μεσημέρι της Δευτέρας θα τελεστεί η κηδεία του άτυχου Τάσου, ενώ ο 14χρονος δράστης θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Από το πρωί φίλοι και συμμαθητές του 14χρονου θύματος, ντυμένοι στα μαύρα, έχουν συγκεντρωθεί έξω από το σπίτι της οικογένειας του Τάσου, περιμένοντας να του πουν το τελευταίο αντίο.

Στο σημείο που βρέθηκε νεκρός ο 14χρονος, με δυο μαχαιριές στο λαιμό, συγχωριανοί του αφήνουν λουλούδια, ενώ ένα καντηλάκι έχει αναφτεί στη μνήμη του. Ενα σημείωμα στο χορτάρι γράφει: «14 χρόνια ΜΟΝΟ κράτησε το όνειρό σου, ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ Τασούλη».

Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ. έχει λάβει ιδιαίτερα μέτρα στο χωριό Γέφυρα και η παρουσία ανδρών της αστυνομίας είναι ισχυρή, από τον φόβο αντιποίνων, καθώς τόσο το θύμα όσο και ο δράστης ήταν συγχωριανοί.

Διαβάστε επίσης:

Στον εισαγγελέα ο 14χρονος δράστης της δολοφονίας που συγκλόνισε το πανελλήνιο

Νέα στοιχεία σοκ από την ομολογία του 14χρονου για τη δολοφονία του μικρού Τάσου

Σοκ από την άγρια δολοφονία του 14χρονου – Τι υποστήριξε ο ανήλικος δράστης

gefira-egklima-1 gefira-egklima-2 gefira-egklima-3  gefira-egklima-5 gefira-egklima-6 gefira-egklima-7 gefira-egklima-9 gefira-egklima-10 gefira-egklima-11 gefira-egklima-12 gefira-egklima-13 gefira-egklima-14 gefira-egklima-15 gefira-egklima-16 gefira-egklima-17

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa