Πολιτική

Γεννηματά για Τσίπρα: Μοιάζει όλο και περισσότερο με τον Καμμένο

Την αντίδραση της αρχηγού της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφης Γεννηματά, προκάλεσαν οι βολές του Πρωθυπουργού κατά του ΠΑΣΟΚ, κατά τη χθεσινή παρέμβασή του στη συνεδρίαση επί του πορίσματος της Προανακριτικής Επιτροπής για τον Γιάννο Παπαντωνίου.

«O κ. Τσίπρας αντί να απολογηθεί, στην επέτειο του δημοψηφίσματος με το οποίο εξαπάτησε τον ελληνικό λαό, είχε το θράσος να επιτεθεί για μια ακόμα φορά στη Δημοκρατική Παράταξη. Στην παράταξη που έκανε την Ελλάδα μέλος της Ευρωζώνης και την έσωσε από την καταστροφή της άτακτης χρεοκοπίας αλλά και από τον όλεθρο που την απειλούσε τέτοιες ημέρες πριν από δύο χρόνια, εξαιτίας των τυχοδιωκτικών επιλογών του» δήλωσε η Φ. Γεννηματά.

Επίσης στον Πρωθυπουργός, τον οποίο χαρακτήρισε «πανικόβλητο» ότι «επιμένει να αναζητά σωσίβιο πολιτικής επιβίωσης στην σπίλωση και την εξόντωση των πολιτικών του αντιπάλων».

«Κανέναν όμως δεν πείθει παριστάνοντας τον υπέρμαχο της διαφάνειας, την ίδια στιγμή που αρνείται κάθε έρευνα και έλεγχο για το βίο και την πολιτεία της κυβέρνησης του ακόμα και για σειρά ύποπτα αντιθεσμικών ενεργειών του συγκυβερνήτη του. Δεν μπορεί να είναι τιμητής και μάλιστα προκατόχων του, ο υπόλογος Πρωθυπουργός για τη ζημιά των 100 δισ. στον ελληνικό λαό και ο πολιτικά υπεύθυνος των επιλογών και ενεργειών των κ.κ. Βαρουφάκη και Κιμ, που παρά λίγο να τίναζαν τη χώρα στον αέρα», πρόσθεσε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, για να καταλήξει:

«Η αγωνία για την παραμονή στην εξουσία, κάνει τον κ. Τσίπρα να μοιάζει όλο και περισσότερο με τον κ. Καμμένο. Με το ίδιο ύφος και ήθος. Έτσι αγκαλιασμένοι οδηγούνται στον γκρεμό».

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER