Παρασκηνιακά

Γεννηματά: Δεν θα μένουν παιδιά έξω από τους βρεφονηπιακούς σταθμούς

Το Χριστοδουλάκειo Συγκρότημα παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών επισκέφτηκε η Φώφη Γεννηματα, συνοδευόμενη από τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη και την αντιπροσωπεία Βουλευτών και στελεχών του Κινήματος Αλλαγής.

Η Πρόεδρος δήλωσε ότι το δημογραφικό εξελίσσεται σε απειλή για το μέλλον της χώρας και ζητά μέτρα για την στήριξη και τους θεσμούς της οικογένειας.

Μετά την επίσκεψη της η Φώφη Γεννηματά προχώρησε σε δηλώσεις:

«Tο δημογραφικό εξελίσσεται σε απειλή για το μέλλον. Είναι εθνική προτεραιότητα να ανατρέψουμε αυτή την αρνητική κατάσταση. Πρώτο βήμα η στήριξη της οικογένειας. Δεν μπορεί να κόβονται τα επιδόματα των τριτέκτων και πολυτέκνων από την κυβέρνηση και να μένουν 35.000 παιδιά έξω από τους παιδικούς σταθμούς.

Όλα τα παιδιά σε βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς. Είμαστε εδώ σε έναν παιδικό σταθμό του Δήμου της Αθήνας μαζί με τον Δήμαρχο. Κάνουν εξαιρετική δουλειά και είναι πραγματικά ένα πολύ θετικό παράδειγμα. Συστάθηκε πριν από λίγο καιρό με δική μας πρόταση, η διακομματική Επιτροπή στη Βουλή για το δημογραφικό, έχει έρθει η ώρα να προχωρήσει γρήγορα και να καταθέσει τις προτάσεις της».

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER



Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa