Εκλογές 2019 Πολιτική

Γεννηματά: Ο κ. Τσίπρας δεν είπε τίποτα για επενδύσεις

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά τοποθετήθηκε για τις χθεσινές δηλώσεις του πρωθυπουργού και τόνισε πως «Ο κ. Τσίπρας καλεί τώρα τους πολίτες να αποφασίσουν για τη ζωή τους που έκανε κομμάτια. Ο κυνισμός του δεν έχει όρια».

Ακόμα η κ. Γεννηματά πρόσθεσε ότι στις προσεχείς εκλογές ο λαόος θα δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση στον κ. Τσίπρα και ότι δεν ανέφερε λέξη για τις επενδύσεις τις οποίες έχει ανάγκη η χώρα. «Έχει όμως ιδιαίτερη αξία να επισημάνω κάτι από τη χθεσινή του ομιλία, ούτε λέξη για επενδύσεις. Έχει αλλεργία, ορκισμένος εχθρός. Ούτε λέξη για τις μεγάλες επενδύσεις που δεν άφησε να προχωρήσουν. Ούτε λέξη για το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων που συνεχώς κουτσουρεύει. Ούτε λέξη για τους χαμένους πόρους του ΕΣΠΑ λόγω της χαμηλής απορροφητικότητας. Ούτε λέξη για την ανάπτυξη που με βάση τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ καρκινοβατεί» είπε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια τόνισε ότι «το Κίνημα Αλλαγής πιστεύει ακράδαντα ότι η «λυδία λίθος» για τη νέα πορεία της χώρας είναι οι επενδύσεις. Μεγάλες εμβληματικές ξένες επενδύσεις, αλλά και πολλές επενδύσεις από ελληνικές επιχειρήσεις. Το ένα ούτως ή άλλως ευνοεί το άλλο».

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER


Focus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa