Πολιτική

Η αντεπίθεση της Φώφης – «Ξήλωσε» τον Γραμματέα και προχωρά σε Συνέδριο

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά ανακοίνωσε πως θα πραγματοποιηθεί συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στις 30 Ιουνίου- 2 Ιουλίου και του ΠΑΣΟΚ το συντομότερο δυνατό.

«Η εσωστρέφεια δε μπορεί να συνεχιστεί, σημείωσε και κατηγόρησε τους διαφωνούντες ότι ενδιαφέρονται αποκλειστικά για τους προσωπικούς τους ρόλους.

«Κάποιοι κολλημένοι σας θεωρούν διορισμένους, τους αφήνουμε πίσω» τόνισε, αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά των κυρίων Ανδρουλάκη και Ξεκαλάκη, οι οποίοι διαφώνησαν με το θεσμικό συνέδριο της ΔΗ.ΣΥ., χωρίς δηλαδή εκλεγμένους συνέδρους.

Έκανε, μάλιστα, λόγο για καπετανάτα και εστίασε την τοποθέτησή της στα γεγονότα της Κεντρικής Επιτροπής. Εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν, είπε χαρακτηριστικά και έκανε λόγο για ευθεία υπονόμευση!

«Για καθαρές λύσεις χρειάζονται καθαροί άνθρωποι και καθαρές απαντήσεις» κατέληξε κατηγορώντας τους διαφωνούντες ότι επιδιώκουν τη διάλυση του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Οι αρμοδιότητες του σημερινού γραμματέα του κόμματος, Στέφανου Ξεκαλάκη περνούν στα χέρια του συντονιστή της ΚΟΕΣ, οι αρμοδιότητες του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος στη Γραμματεία της ΚΟΕΣ και οι Αρμοδιότητες της ΕΚΑΠ σε επιτροπή της ΚΟΕΣ.

 

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa