Πολιτική

Γεροβασίλη: Προσπάθεια συκοφάντησης και σπίλωσης της τιμής μου

«Υποδείξεις για τον τρόπο που θα αμυνθώ νομικά απέναντι στην προσπάθεια συκοφάντησής μου και σπίλωσης της προσωπικής και πολιτικής μου τιμής δε δέχομαι από κανέναν, ειδικά από κάποιον που μόλις χθες χαρακτήρισε την προσφυγή μου στη δικαιοσύνη ως απειλή και σήμερα μου την προτείνει ως καταφυγή», δηλώνει η γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Όλγα Γεροβασίλη, μετά και τις σημερινές Πέτσα.

Απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, η κ. Γεροβασίλη σημειώνει πως «όταν αναφέρεται σε εμένα ο «πορτ παρόλ» της κυβέρνησης Μητσοτάκη, μιλώντας για απόδοση ευθυνών σε όλα τα επίπεδα, κρούει ανοιχτές θύρες. Μιας και αναπαράγει, στ’ αλήθεια, με άλλα λόγια τα αναφερθέντα στη χθεσινή μου απάντηση προς τον ίδιον».

Η γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία δηλώνει πως «η διαλεύκανση της υπόθεσης, η απόδοση της δικαιοσύνης και των πιθανών ευθυνών, σε όποιους κι αν αναλογούν, αποτελεί την ελάχιστη υποχρέωση -των επιφορτισμένων γι’ αυτό το σκοπό αρμόδιων δομών της Πολιτείας- απέναντι στους νεκρούς και τους πληγέντες από την τραγωδία στο Μάτι.

Και αυτή η διαδικασία, υπηρεσιακά, διοικητικά και δικαστικά, είχε ξεκινήσει επί των ημερών μας, με τον θεσμικά δέοντα τρόπο. Ήταν η ίδια ακριβώς στιγμή που κάποιοι άλλοι μικροπολιτικά και ανήθικα ξεκινούσαν τη μακρόχρονη σκύλευση νεκρών και την πολιτική καπηλεία της τραγωδίας».

Σήμερα η Όλγα Γεροβασίλη προχώρησε και σε νομικές ενέργειες με αφορμή το χθεσινό δημοσίευμα της «Καθημερινής» για το Μάτι.

Εξώδικο της Όλγας Γεροβασίλη στην εφημερίδα «Καθημερινή»
Δικαστικός επιμελητής επέδωσε στην εφημερίδα Καθημερινή εξώδικο της Γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, Όλγας Γεροβασίλη, για το  δημοσίευμα στο οποίο, όπως ισχυρίζεται, εμπεριέχονταν συκοφαντικές, ψευδείς, δυσφημιστικές και σε κάθε περίπτωση παράνομες αναφορές στο πρόσωπό της.

Αν δεν υπάρξει επανόρθωση και ανάκληση του δημοσιεύματος θα προχωρήσει στα επόμενα βήματα όπως ο νόμος ορίζει, τονίζεται στο εξώδικο. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες,  θα κατατεθεί μήνυση κατά των υπευθύνων της εφημερίδας καθώς και κατά παντός υπευθύνου.

Διαβάστε επίσης:

Ο Γεωργιάδης αποκάλυψε την γκάφα… ολκής της Γεροβασίλη

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa