Εκλογές 2019 Πολιτική

Γιάνης Βαρουφάκης: Ήρθε η ώρα για «Ενήλικες στο Δωμάτιο» κ. Τσίπρα

Με ανακοίνωσή του το ΜέΡΑ 25 απάντησε στην χθεσινή συνέντευξη του πρωθυπουργού στην ΕΡΤ και στα όσα είπε κατά του Γιάνη Βαρουφάκη.

«Ο Πρωθυπουργός που εφάρμοσε πιστότερα τα Μνημόνια και είχε την πιο ανέφελη συνεργασία με την Τρόικα, βγήκε στην τηλεόραση να κατηγορήσει τον Γιάνη Βαρουφάκη ότι ‘θα συνεργαζόταν με το Σόιμπλε (αναπαράγοντας και το fake news για συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία)» επισημαίνεται χαρακτηριστικά μέσα στην ανακοίνωση.

«Αντί μιας ειλικρινούς μεταμέλειας και της αρχής μιας δύσκολης και μακράς πορείας προς την εξιλέωση, ο κ. Τσίπρας φαίνεται να αποφάσισε ότι θα πιεί μέχρι τέλους το πικρό ποτήρι της άρνησης της πραγματικότητας και της εξαπάτησης του λαού αλλά και του εαυτού του» τονίζεται στην ανακοίνωση, η οποία καταλήγει με μία γεμάτη φαρμάκι αποστροφή, υπονοώντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας οδεύει στην ήττα και στην αποχώρηση, για να αναλάβουν άνθρωποι πιο ώριμοι και αποφασιστικοί, όπως, προφανώς, ο κ Βαρουφάκης: «Οι Έλληνες πολίτες αξίζουν κάτι καλύτερο. Ήρθε η ώρα για Ενήλικες στο Δωμάτιο».

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa