Εκλογές 2019 Περιφέρειες - Δήμοι

Γιάννης Μώραλης: «Οι εκλογές είναι η κορυφαία στιγμή της Δημοκρατίας» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, μετέβη σήμερα στο 29ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα. Ο Δήμαρχος Πειραιά ψήφισε έχοντας στο πλευρό του τα παιδιά του.

Όταν ψήφισε ο κ. Μώραλης δήλωσε στους δημοσιογράφους:

«Οι εκλογές είναι η κορυφαία στιγμή της Δημοκρατίας. Όπως στις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις έτσι και σήμερα, θέλω να εκφράσω την ικανοποίησή μου γιατί στον Πειραιά η διαδικασία εξελίσσεται ομαλά και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Σημαντικό επίσης είναι το γεγονός ότι η συμμετοχή των πολιτών στις εθνικές εκλογές δείχνει να είναι μεγαλύτερη και αυτό είναι σπουδαίο για τη Δημοκρατία μας, διότι το αποτέλεσμα πρέπει να είναι όσο πιο αντιπροσωπευτικό για όλους τους Έλληνες.

Εύχομαι η επόμενη μέρα να βρει τη χώρα με μια κυβέρνηση η οποία θα δώσει μια νέα προοπτική, θα χειριστεί τα μεγάλα εθνικά θέματα που είναι ξανά στην επικαιρότητα, θα δημιουργήσει ανάπτυξη και νέες θέσεις εργασίας και θα υπάρξει αλληλεγγύη και κανένας αποκλεισμός, αυτά τα οποία δηλαδή ζητούν οι Έλληνες πολίτες εναγωνίως τα τελευταία χρόνια και τα οποία θα πρέπει η όποια κυβέρνηση βγει την επόμενη μέρα να τα υλοποιήσει».

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa