Οικονομία

«Γιατί παραμονές εκλογών τοποθετείται ο Σχίζας στην Εγνατία Οδό ΑΕ;»

Με τη χώρα να έχει εισέλθει σε προεκλογική περίοδο, ο πρώην Γενικός Γραμματέας Δημοσιών Έργων Στράτος Σιμοπουλος κάνει λόγο για ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα στη μεγάλη βιασύνη της κυβέρνησης και ειδικά του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστου Σπίρτζη να τοποθετήσει τον κ.Αθανάσιο Σχίζα στην «χηρεύουσα» θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ ΑΕ.

«Ο κ. Σπίρτζης, δεν έδειξε, ευτυχώς βέβαια, την ίδια βιασύνη για την ενεργοποίηση της ΑΣΥΘ που θα διαδεχθεί τον ΟΑΣΘ» σημειώνει χαρακτηριστικά.

«Γιατί, λοιπόν, η τόση βιασύνη και η ανάγκη να τοποθετηθεί ακόμη και την τελευταία στιγμή ο εκλεκτός του στην Εγνατία Οδό; Γιατί και σε αυτό το ζήτημα, όπως με την ΑΣΥΘ, δεν αφήνει ο κ. Σπίρτζης να αποφασίσουν οι πολίτες για το ποια κυβέρνηση επιθυμούν και μετά η νέα κυβέρνηση να προχωρήσει στην άσκηση της δικής της πολιτικής, επιλέγοντας και τα κατάλληλα πρόσωπα;» ρωτά ο κ.Σιμοπουλος, θυμίζοντας πως  ο κ. Σχίζας ήταν διευθύνων σύμβουλος στη ΓΑΙΟΣΕ και «πρωταγωνίστησε» στο θέμα της σύμβασης παραχώρησης του Θριάσειου πεδίου.

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER


Focus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa