Περιφέρειες - Δήμοι

Για… Εθνική Κρήτης μίλησε ο Αρναουτάκης που ξανακατεβαίνει για Περιφερειάρχης

«Είμαστε εθνική Κρήτης» δήλωσε ο περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης ανακοινώνοντας επίσημα την υποψηφιότητά του για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Όπως δήλωσε, η ενότητα, η συνεργασία και η ισόρροπη ανάπτυξη είναι το τρίπτυχο που θα συνεχίσει να ακολουθεί ο συνδυασμός του.

«Θα διεκδικήσουμε και πάλι την Περιφέρεια Κρήτης στις εκλογές του Μαΐου του 2019. Έχοντας ως στόχο τον συγκρητισμό, την ισόρροπη ανάπτυξη και την ενότητα όλου του κρητικού λαού. Αυτό το τρίπτυχο θέλουμε να συνεχίσουμε να υπηρετούμε μαζί με όλους τους πολίτες της Κρήτης. Είμαστε και θέλουμε να παραμείνουμε “εθνική Κρήτης”, γιατί πιστεύουμε στην ενότητα και τη συνεργασία και με τον τρόπο αυτό θα συνεχίσουμε την πορεία μας» δήλωσε ο Περιφερειάρχης.

Σχετικά με την ανακοίνωση χρισμάτων από κόμματα, ο κ. Αρναουτάκης τόνισε:

«Εμείς από την πλευρά τη δική μας έχουμε δηλώσει πάρα πολλές φορές ότι η αυτοδιοίκηση είναι ανεξάρτητη και πρέπει να παραμείνει ανεξάρτητη. Δεν χρειάζονται χρίσματα. Θέλουμε τις συνεργασίες, τις συνέργειες, τις συμπορεύσεις με όλους αυτούς που μπορούν να έχουν τα ίδια οράματα με εμάς. Να διεκδικούμε για την Κρήτη και να μπορούμε να υλοποιούμε από το ένα άκρο του νησιού στο άλλο. Πάνω από όλα όμως, αυτό που χρειάζεται είναι η Περιφερειακή Ανάπτυξη, η τοπική ανάπτυξη και η ενότητα όλων. Κι αυτό θεωρώ ότι το έχουμε πετύχει στις προηγούμενες θητείες μας».

 

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER


Focus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa