Παρασκηνιακά Πολιτική

Για θαλασσινά με τη Μαρέβα ο Κυριάκος – Ποιοι έκατσαν στα διπλανά τραπέζια; (ΦΩΤΟ)

Σε γνωστό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης δείπνησε το βράδυ της Παρασκευής ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του, κυβερνητικά στελέχη, βουλευτές και επιχειρηματίες.

Στον πεζόδρομο της Καλαποθάκη, λίγα μέτρα από το ξενοδοχείο Ηλέκτρα όπου ο πρωθυπουργός παρέθεσε κοκτέιλ στους δημοσιογράφους, τα «γαλάζια» στελέχη έδωσαν ραντεβού για θαλασσινά.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάθισε με τη σύζυγό του Μαρέβα σε γωνιακό τραπέζι, από το οποίο όλοι περάσαν να χαιρετίσουν το πρωθυπουργικό ζεύγος. Στα διπλανά τραπέζια, μέλη της κυβέρνησης και βουλευτές με τις συντροφιές τους συζητούσαν για τη ΔΕΘ, ενώ το προσωπικό του μαγαζιού ήταν σε εγρήγορση για να εξυπηρετήσει τους πελάτες του.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάθισε σε γωνιακό τραπέζι με τη σύζυγό του, Μαρέβα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάθισε σε γωνιακό τραπέζι με τη σύζυγό του, Μαρέβα.

Εκεί, ήταν, ανάμεσα σε άλλους ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο υφυπουργός υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης και οι βουλευτές Γιάννης Παππάς, Σπήλιος Λιβανός, Δημήτρης Μαρκόπουλος και Χριστόφορος Μπουτσικάκης.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης

Αργότερα εμφανίστηκε και ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, προερχόμενος από την τελετή απονομής επιχειρηματικών βραβείων «Θαλής ο Μιλήσιος» που είχε γίνει νωρίτερα στο Μακεδονία Παλάς.

Ο  Γιώργος Πατούλης

Πηγή: iefimerida.gr

 

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa