Πολιτική

Για κυβέρνηση που κάνει την πανδημία ευκαιρία κερδοσκοπίας μιλά ο Ηλιόπουλος

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη μετατρέπει ακόμα και την περίθαλψη σε ζήτημα “ατομικής ευθύνης”», υπογραμμίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος σε σημερινή δήλωσή του σχετικά με την κυβερνητική διαχείριση της πανδημίας.

«Μπροστά στην κατάρρευση των νοσοκομείων προχωράει σε επιθετικά εξιτήρια για να βρεθούν κλίνες ΜΕΘ. Όπως δημόσια καταγγέλθηκε στο Open ασθενείς στο “Σωτηρία” παίρνουν βιαστικά εξιτήρια με οξυγόνο για το σπίτι τους, λόγω της ανυπαρξίας κλινών», προσθέτει.

Συνεχίζοντας, ο Ν. Ηλιόπουλος σχολιάζει ότι «αντί για επίταξη ιδιωτικών κλινικών η κυβέρνηση επιλέγει να προασπίζεται τα συμφέροντα των κλινικαρχών και επιμένει στο δόγμα Γεραπετρίτη ότι “δεν υπάρχει ανάγκη για επιπλέον κλίνες”».

«Η μόνη ανάγκη που αναγνωρίζει η κυβέρνηση είναι η διενέργεια αδιαφανών διαγωνισμών, όπως αυτός για τα self test», τονίζει και καταλήγει: «Η κοινωνία βλέπει καθαρά πια τις εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Μιας κυβέρνησης που αντί για τη προστασία της ανθρώπινης ζωής επιλέγει να κάνει τη πανδημία ευκαιρία κερδοσκοπίας».

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER